Julekaker

Julekaker

Julekaker er med årene blitt mye mer enn de obligatoriske syv slagene. I jula skal vi selvsagt bake tradisjonell bakst men også kose oss med våre andre favoritter. Her finner du utstyr og inspirasjon du trenger for å bringe bakeglede inn på kjøkkenet i jula. Å bake julekaker er dessuten en hyggelig ting å gjøre sammen! Å dekorere pepperkaker med melis og godterier har nemlig ingen aldersgrense.

Smultringer

I Norge er det tradisjon å bake smultringer i adventstiden. Her finner du det du trenger for å lage disse herlige kakene.

Pepperkaker

Pepperkaker hører med i julen. Duften av pepperkaker sammen med julemusikk slår aldri feil. Her finner du det du trenger for å skape den gode stemningen.

Krumkaker

Skal du lage sprø, tynne og gode krumkaker til jul? Vi har samlet alt du trenger for å lykkes med den gamle klassikeren!

Lefser

Å lage gode lefser til jul trenger ikke mye utstyr, under har vi samlet alt det nødvendige!

Goro

Goro er noen av de eldste julekakene, men er fortsatt like populær. Dette trenger du for å lage den gode, gamle klassikeren!

Kransekake

Kransekake til jul er midtpunktet på bordet. Det er ikke like vanskelig å bake som det du tror og redskapene finner du her!

Kakebokser

Trenger du et sted å oppbevare de gode julekakene? Vi har flere alternativer til fine kakebokser!

Bakebarna

For barna er det spesielt populært å bake til jul. Her har du produkter til barna for å skape en hyggelig bakestund i juletiden.

Dekorering

Vi har samlet dekorering av kaker til julen! Enten om det er til peppekaker, kransekaker eller andre gode julekaker.

Godt til kaken

Noe godt til kaken slår aldri feil. Under har vi samlet et utvalg av god julekaffe, julete og noe godt å tygge på.