1. Hjem
 2. Bedriftskunde hos Jernia

Bedriftskunde hos Jernia

Det skal være enkelt å være kunde hos Jernia. Også for bedrifter. Som bedriftskunde hos oss kan du handle kvalitetsvarer både på nett og i butikk og få en rekke fordeler. Bli bedriftskunde hos oss

Bli bedriftskunde

Det skal være enkelt å være kunde hos Jernia. Også for bedrifter. Som bedriftskunde hos oss kan du handle kvalitetsvarer både på nett og i over 130 butikker, og få en rekke fordeler.

Bli bedriftskunde hos oss

Hvorfor velge Jernia Bedrift?

 • Godkjent kreditt på få minutter

  Alle bedrifter kan søke om kreditt. Gjennom automatisk kredittprosess kan du få godkjent kredittkjøp på et par minutter.

 • Der du er

  Handle kvalitetsvarer i over 130 butikker og på nett. Velg klikk og hent, eller få varene levert på døren.

 • Ingen avgifter

  Det koster ingenting å være bedriftskunde hos oss. Du betaler kun for det du handler.

 • Ordrehistorikk

  På bedriftsprofilen «Min bedrift» får du enkelt oversikt på ordrehistorikk fordelt på prosjekt- og brukernivå.

 • Fakturaoversikt

  På bedriftsprofilen «Min bedrift» har du god oversikt over alle betalte og ubetalte fakturaer.

 • Betaling netto 30 dager

  Faktura sendes fortløpende med netto 30 dager betalingsfrist. Det gir god forutsigbarhet når kostnader skal føres.

Slik oppretter du konto

 • 1. Registrer bedriftsprofil

  Gå til registrering. Fyll inn organisasjonsnummer og deretter «Hent informasjon». Informasjon fra Brønnøysundregisteret blir fylt inn automatisk.

 • 2. Kontoens Administrator

  Den som oppretter bedriftskontoen blir Administrator, og avtalen må godkjennes av bedriftens daglige leder. Dersom det ikke er deg, legger du inn daglig leders e-post i tillegg til din egen.

 • 3. Verifisering av telefonnummer

  For å fullføre opprettelse av bedriftskonto må du verifisere ditt eget telefonnummer. Det er telefonnummeret som er din identifikator når du handler i butikk. Merk at alle som skal handle på bedriftskontoen må ha egen bruker.

Godkjent kredittkjøp på få minutter!

 • 1. Logg inn

  Logg inn i bedriftens brukerprofil og gå til «Raskere betaling på nett og butikk»

 • 2. Velg kredittbeløp

  Legg inn kredittbeløpet bedriften ønsker og hvordan bedriften ønsker faktura tilsendt. Velges alternativet for e-post må e-postadresse legges inn. Det blir foretatt en automatisk kredittsjekk mot organisasjonsnummeret av tredjepart, og du får umiddelbart svar om søknaden er godkjent.

 • 3. Godkjennes av Daglig Leder

  Når kreditt er godkjent må Daglig Leder signere en kontrakt via BankID før noen brukere tar i bruk Jernia Faktura. Er du ikke selv daglig leder, henter vi Daglig Leder fra Bisnode, eller du kan legge inn korrekt informasjon manuelt. E-postadresse og telefonnummer må legges til, og kontrakten genereres umiddelbart. Daglig leder mottar en e-post med link til kontrakten.

 • 4. Klar, ferdig

  Kontrakten signeres via BankID. Det er en rask prosess som er gjennomført på et par minutter. Så snart kontrakten er signert kan du eller andre brukere registrert på bedriftskontoen handle, enten på nett eller i butikk. Faktura ettersendes til fakturaadresse fortløpende etter hvert kjøp, med standard betalingsbetingelser netto 30 dager.

Ubegrenset antall prosjekt og antall brukere

Enkelt for store og mindre bedrifter

Hos Jernia Bedrift kan du legge til et ubegrenset antall prosjekt og antall brukere på bedriftens profil. Alle brukere kan opprette prosjekter og knytte kjøp til prosjektene for en bedre oversikt i ordre- og fakturahistorikk under «Min Bedrift».

Alle som skal handle på bedriftskontoen må være tilknyttet kontoen med en egen bruker og telefonnummer. Telefonnummeret brukes som identifikasjon ved handel i butikk. Under «Min bedrift» og «Brukere på kontoen» kan brukere legges til, slettes, eller endre tilgangsnivå.

Roller i bedriftsprofilen

 • Administrator

  Brukeren som oppretter bedriftskontoen blir automatisk tildelt en Administrator-rolle. En Administrator kan redigere selskapsinformasjon, søke om kreditt og endre tilgangsnivå for brukere i tillegg til å handle på bedriftens konto.

 • Bruker

  For å kunne handle på bedriftens konto må du ha en Bruker. I denne rollen kan du handle både i butikk og på nett, samt opprette prosjekter.