Juletrestjerne

Har du lyst til å oppgradere julestjernen i år?  Toppstjerne eller juletrestjerne, er det som virkelig setter prikken over i’en på juletreet.

Julestjerner og toppstjerner

Få treet til å skinne

Våre fineste juletrelys

Tradisjonelle juletrelys er fortsatt mest vanlig, men stadig flere velger lysslynge også til juletre. Vi anbefaler juletrelys med LED pærer. LED pærer har lavere energiforbruk så du sparer både penger og miljø.

Trådløs og dimbar

Lumix LED juletrelys

Opplev den magiske effekten av elegant design, moderne funksjonalitet og suveren produktkvalitet!

Se utvalget fra Lumix

Årets juletrelys

Juletrepynt fra kjente designere og merkevarer

Klassisk og tradisjonsrik juletrepynt

Her har vi samlet sjarmerende, klassisk og nostalgisk julepynt fra kjente merkevarer som har gjort spennende designsamarbeid de siste årene.

Nyhet 2020

Juletrepynt fra Medusa Copenhagen

Medusa Copenhagen er en serie julepynt til hjemmet og juletreet. Hun har hentet frem tradisjonsrike og nostalgiske figurer som gir juletreet et personlig preg.

Utvalgte favoritter fra Medusa

Rosendahl 2020

Juletrepynt av Karen Blixen

Karen Blixen juletrepynt er klassisk og lekkert. Disse lekre pyntegjenstandene er også fantastiske gaver å gi til vertinnen eller noen du er glad i.

Utvalgte Karen Blixen favoritter

Holmegaard Jul 2020

Juletrepynt fra Ann-Sofi Romme

Ann-Sofi Romme har laget vakker og klassisk julepynt for Holmegaard i mange år. Med munnblåst glass og design som tiltaler både minimalister og tradisjonalister.

Årets Ann-Sofi Romme kolleksjon

Honeycomb

Julekuler i papir

Pynt ditt juletre eller bordet til jul med disse lekre julekulene i papir. Kommer som et sett med to håndlagde papirkuler.

Honeycomb julekuler