Juletrestjerne

Har du lyst til å oppgradere julestjernen i år?  Toppstjerne eller juletrestjerne, er det som virkelig setter prikken over i’en på juletreet.

Julestjerner og toppstjerner

Få treet til å skinne

Våre fineste juletrelys

Tradisjonelle juletrelys er fortsatt mest vanlig, men stadig flere velger lysslynge også til juletre. Vi anbefaler juletrelys med LED pærer. LED pærer har lavere energiforbruk så du sparer både penger og miljø.

Se alle våre julelys

Trådløs og dimbar

Lumix LED juletrelys

Opplev den magiske effekten av elegant design, moderne funksjonalitet og suveren produktkvalitet!

Se utvalget fra Lumix

Juletrelys og lysslynger til juletre

Juletrepynt fra kjente designere og merkevarer

Klassisk og tradisjonsrik juletrepynt

Her har vi samlet sjarmerende, klassisk og nostalgisk julepynt fra kjente merkevarer som har gjort spennende designsamarbeid de siste årene.

Tradisjonell og tidløs juletrepynt fra Iittala

Siden 1881 har Iittala produsert tidløs estetikk, høy kvalitet og funksjonell design. Juledekorasjonene er munnblåste og elegante, og gir det tradisjonelle et preg av modernitet og tidløshet.

Munnblåst juletrepynt fra Iittala

Rosendahl 2021

Juletrepynt av Karen Blixen

Kolleksjonen Karen Blixen Jul fra Rosendahl gjengir julens symbolikk og arketyper i Karen Blixens ånd. Opphengene er enkle, men elegante og passer inn i ethvert hjem og interiør. Disse lekre pyntegjenstandene er også fantastiske gaver å gi til vertinnen eller noen du er glad i.

Utvalgte Karen Blixen favoritter

Nyhet

Rosendahl Nordic Tales julepynt

For julen 2021 kan du også la naturen komme inn i nordisk og minimalistisk stil på juletreet. De søte ornamentene er laget i naturlige materialer som kobber, porselen, eik og glass, og er en hyllest til den nordiske naturen og gamle juletradisjoner.

Nordic Tales kolleksjon 2021

Holmegaard Jul 2021

Juletrepynt fra Ann-Sofi Romme

Ann-Sofi Romme står, også for 2021, bak motivene på Holmegaards julepynt. I år er inspirasjonen hentet fra det nordiske julelandskapet og den årelange flettetradisjonen, hvor det gjennomgående motivet er en halmstjerne. Julepynten er laget av munnblåst glass og er unik, elegant og nostalgisk. Se også hvordan du kan dekke bordet med Holmegaard Jul.

Årets Ann-Sofi Romme kolleksjon

Kähler 2021

Hammershøi Jul og Nobili

Kählers Hammershøi Jul er en forlengelse av den populære Hammershøi-serien designet av Hans-Christian Bauer til ære for Svend Hammershøi. Rikke Jacobsen står bak de nostalgiske motivene som henter inspirasjon fra den nordiske julen. Se mer av Hammershøi Jul serviset her.

Kremmerhus fra Kählers Nobili har de samme håndskårede hullene som kjennetegner resten Nobili-serien. Se mer av Kähler Nobili julepynt her.

Julekuler til samlere

Honeycomb

Julekuler i papir

At avfall kan bli så vakkert! Pynt ditt juletre med disse lekre julekulene i papir. Kommer som et sett med to håndlagde papirkuler, som er håndlaget av bomullsavfall fra moteindustrien.

Honeycomb julekuler