Juletrestjerne

Har du lyst til å oppgradere julestjernen i år?  Toppstjerne eller juletrestjerne, er det som virkelig setter prikken over i’en på juletreet.

Juletrestjerner og toppstjerner

Få treet til å skinne

Våre fineste juletrelys

Tradisjonelle juletrelys er fortsatt mest vanlig, men stadig flere velger lysslynge også til juletre. Vi anbefaler juletrelys med LED pærer. LED pærer har lavere energiforbruk så du sparer både penger og miljø.

Se alle våre julelys

Trådløs og dimbar

Lumix LED juletrelys

Opplev den magiske effekten av elegant design, moderne funksjonalitet og suveren produktkvalitet!

Se utvalget fra Lumix

Juletrelys og lysslynger til juletre

Juletrepynt fra kjente designere og merkevarer

Klassisk og tradisjonsrik juletrepynt

Her har vi samlet sjarmerende, klassisk og nostalgisk julepynt fra kjente merkevarer som har gjort spennende designsamarbeid de siste årene.

Tradisjonell og tidløs juletrepynt fra Hadeland Glassverk

Julekulene fra Hadeland Glassverk er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene, og Hadelands historiske glassproduksjon. Rødklang er en kolleksjon med fem munnblåste julekuler i glass i vakre rødtoner inspirert av skinnet fra julens lys. Få 5 nyanser, fra varm gyllen til sart rosa, samlet i lekker gaveeske.

Munnblåst juletrepynt fra Hadeland Glassverk

Rosendahl 2022

Juletrepynt av Karen Blixen

Kolleksjonen Karen Blixen Jul fra Rosendahl er i år designet av Ole Kortzaus. Motivene er en kjærlighetserklæring til den tradisjonelle julen. Motivene fremstår som små kunstverk med nøyaktige detaljer som fremhever det autentiske og naturlige. Opphengene er elegante, men enkle og alle motiver kommer i både forsølvet og forgyllet utgave. Kunstverkene vil passe inn i et hvert hjem, og er fine gaver å gi til vertinnen eller andre du ønsker å gi oppmerksomhet i julen.

Utvalgte Karen Blixen favoritter

Holmegaard Jul 2022

Juletrepynt fra Ann-Sofi Romme

Ikke uten grunn har Holmegaards juletrepynt blitt kjære samleobjekter. Ann-Sofi Romme står, som tidligere år, bak motivene, for 2022-kolleksjonen. Igjen har hun hentet inspirasjon fra det nordiske julelandskapet. Det gjennomgående motivet er hagtornen, som binder de nordiske landskapene sammen. Designet passer deg som elsker julens natursymbolikk – uansett om du holder en minimalistisk linje eller setter mer pris på tradisjonell juletrepynt. Juletrepynten er laget av munnblåst glass og er unik, elegant og nostalgisk. Se også hvordan du kan dekke bordet med Holmegaard Jul.

Årets Ann-Sofi Romme kolleksjon

Hammershøi Jul 2022

Hammershøi Jul

Kählers Hammershøi Jul er en forlengelse av den populære Hammershøi-serien designet av Hans-Christian Bauer til ære for Svend Hammershøi. Rikke Jacobsen står bak de nostalgiske motivene som henter inspirasjon fra den nordiske julen. Se mer av Hammershøi Jul serviset her.

Årets julekule Hammershøi Jul