En nyttige og morsom gave til barn

En kul matboks eller kopp gjør hverdagen mer spennende for barna og enklere for småbarnsforeldrene. Her får du våre julegavetips til barn.

Våre beste gavetips til barn

3 tips når du skal finne gave til barn

I tillegg til lekene på ønskelista går det også an å gi praktiske gaver som kan skape morsomme øyeblikk og settes pris på i hverdagen. Vi har mange spennende gavetips som kan glede både barn og foreldre.
Her får du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne passende gave til de minste.

Gavetips 1

Morsommere hverdagsmåltider

Kopper og boller med morsomme motiver kan gjøre måltidene litt mer spennende for de minste barna. Barneservise fra Arabia sprer glede med sitt kule design og muntre Mummi-figurer.

Se alt barneservise

 

Populære produkter til barn

Gavetips 2

Gøyal mat i barnehagen

En spennende matboks eller drikkeflaske til barnehagen, skolen eller tur gjør det ekstra gøy å ta matpakka opp av sekken. Mepal har fargerike og morsomme matbokser med kjente og kjære Disney-figurer.

Gavetips 3

Aktivitetsgave som gir læring

Ikke bare er det herlig for barn og kjenne på mestringsfølelse og skaperglede, det er gøy å lære. Med sitt eget bakesett eller forkle kan barna være med og lære av matlaging og baking. For de litt eldre barna kan et eget knivsett inspirere til å ta mer ansvar for matlagingen i hjemmet.