Vi hjelper deg med å lykkes hjemme

Dette er Jernia

Historien til Jernia går helt tilbake til 1951 da vi ble etablert som et innkjøpssamarbeid for å kunne tilby det norske folk det de trengte til hus og hjem. I dag er Jernia AS både et holding-, markedsføring og distribusjonsselskap for jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiør. 

Du skal kjenne på følelsen av å lykkes hjemme

Vi har gjennom generasjoner blitt en viktig lokal lagspiller for at folk skal lykkes hjemme. Det vil vi fortsette med. Hos oss finner du kvalitetsutstyret du trenger for å hverdagsimponere – enten du skal lage mat eller fikse de små prosjektene i hjem og hage.

Du som kunde er alltid i sentrum!

Du skal kunne velge hvor du ønsker å kjøpe varen, hvor du vil ha den levert og hvor du ønsker å få hjelp. Derfor streber vi etter å være ledende i å kombinere fysiske butikker med netthandel og digitale løsninger.
Vi har i dag over 130 butikker spredt rundt i hele landet i tillegg til jernia.no som skal hjelpe deg med det du trenger for å ta vare på kjøkken, hus og hage.

Ikke bare selger vi kvalitetsutstyr. Du finner også flere tjenester hos oss. Du kan få både høytrykkspyler og  motorsag reparert, og du kan leie verktøy og utstyr du ikke bruker så ofte. Vi kan slipe favorittkniven din skarp igjen, eller gi deg returrabatt om du trenger ny. Du får også returrabatt når du leverer gamle stekepanner, kjeler og porselen til resirkulering. Ja, til og med den gamle, utdaterte brannslukkeren kan du ta med tilbake til oss. Men ikke nok med det! Ferdig montert grill og fargerådgivning – det fikser vi også. 

Se alle tjenestene våre her →

Bærekraftig kvalitet som er god å bruke

Som faghandel er vi naturligvis opptatt av å kunne tilby deg kvalitet. Det er viktig at varen du kjøper hos oss er solid og holdbar, samtidig som den er god å bruke.
Når varene vi selger varer lenger vet vi at du blir mer fornøyd – og sammen gjør vi miljøet en stor tjeneste.

Mål om et minimalt klimaavtrykk

I tillegg til å satse på kvalitet i varene vi velger, satser vi samtidig på sirkulæritet. Det du kjøper skal i størst mulig grad kunne resirkuleres. Samtidig skal det være enkelt å returnere. Derfor har vi returordningen for blant annet stekepanner, kjeler og porselen. Men det er ikke alt. Som kjent skal heller ikke EE avfall kastes sammen med øvrig avfall. Derfor tar vi også imot kasserte produkter av den type som vi selger – helt uten kostnad for deg. Norsirk sørger for utsortering av helse- og miljøfiendtlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.

Les mer om våre tiltak til en mer bærekraftig handel →

Har du spørsmål?

Vår kundeservice er klar for å hjelpe deg med det du måtte lure på. Enten du vil utforske vår base for ofte stilte spørsmål og svar, kontakte oss sentralt eller direkte kontakt med en av våre butikker.

Kundeservice →

Leverandør? Besøk vår leverandørportal!

Leverandørportal →

Vårt hovedkontor:

Kveldroveien 19, Vinterbro
Postboks 43, 1402 Ski

Vårt sentralbord :
+47 464 07 000

Org.nr.
913 807 146

Noen av våre samarbeidspartnere