Klikk & Hent i over 130 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Om oss

OM JERNIA


Jernia har 139 fysiske butikker i store deler av Norge + Jernia.no. Her finner du det du trenger for å hverdagsimponere; enten om du skal lage noe på kjøkkenet, få det finere og ryddig, pusse opp, ordne ute i hagen eller andre småprosjekter.

Som faghandel er vi naturligvis opptatt av kvalitet, og mener dette handler om noe mer enn at en vare er solid og holdbar. Derfor velger vi bare varer som har det vi kaller funksjonell kvalitet: de skal også være gode å bruke.

Trenger du noe til hus, hjem og hage? Vi har det!

Hos oss finner du blant annet:

Kjøkkenmaskin, muffinsformer, blender, grill, støvsuger, hageslange, dampvasker, snøskuffe, ølglass, maling, drill, stikksag og mye mer!

Noen av våre merkevarer:

Bosch, Fiskars, Kenwood, AGA, Aanonsen, Bialetti, Cacas, Electrolux, 3M, Kärcher, Gardena, Holm, Rosendahl, Woll, Tefal, Char-Broil, Weber, Kemetyl, Trioving, Jotun, Jordan etc.

Sjekk saldo på gavekortet ditt
Sjekk saldo her
Åpent kjøp i 30 dager

Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen 30 dager, og du får alle pengene tilbake. Dette gir deg 100 % trygghet! Husk å ta med kvitteringen.

Nøkler og skilt

Vi filer nøkler og graverer skilt. Spør i butikk om utvalg og muligheter. Som medlem av kundeklubben vår, får du dessuten alltid 3 for 2 når du filer nøkler. 

Norsirk

Jernia tar gratis imot kasserte produkter av den type som vi selger. Norsirk sørger for utsortering av helse- og miljø-farlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.

Org.nr. 913 807 146