Høytidelig og klassisk

Julebord med Rosendahl

Dekk julebordet med fantastiske Grand Cru fra Rosendahl. Det klassiske hvite serviset kan jazzes opp og ned etter ønske med pynt i naturlig grønt og elementer fra naturen, med gull og glitter eller klassisk julerødt.

Klassisk hvit

Bestselgere fra Rosendahl

Juleservise

Kähler Hammershøi Jul

Hammershøi Jul er et eventyrlig og nordisk juleservise fra Kähler, og en forlengelse av deres populære klassisk hvite Hammershøi servise. Rikke Jacobsen står bak motivene og tilfører serviset julemagi med kjente og kjære julemotiver. Den gjennomgående fargepaletten er grangrønn og konglebrun og bygger bro fra det nostalgiske til nåtidens nordiske interiørtrend. Hammershøi Jul er en hyllest til ikonisk designarv hvor holdbarhet og estetikk står i høysetet.

Nostalgisk og elegant

Hammershøi Jul av Kähler

Eventyrlig og klassisk!

Julebord med Holmegaard Jul

Holmegaard sin vakre julekolleksjon får du hos Jernia! I 1980 tegnet Jette Frölich det første motivet til Holmegaards Juleflaske med inspirasjon i den nordiske julen. Over 40 år senere har Holmegaards julekolleksjon blitt en tradisjon og er elskede samlerobjekter. Nettopp fordi julens sentrale budskaper formidles i enkle motiver. I år illustrerer Jette Frölich hjemmet som et samlingspunkt for venner og familie, og den forventningfulle gleden som er knyttet til de kjære sammenkomstene.

Holmegaard Jul 2022

Tøft og utradisjonelt julebord med Bitz

Med serviset fra Bitz kan du dekke et heller utradisjonelt julebord. Stentøyet har en matt utside og en blank innside- og kan fås i flere forskjellige farger. Den vakre glasuren gir serviset en ekstra glød og hver tallerken og skål er unik. Du kan mikse farger som du vil og pynte opp med sølv-, gull- eller messigelementer og skape et unikt festbord.

Server med Bitz

Vakkert og nostalgisk

Julemorgen med Wik & Walsøe

Rundt et vakkert dekket bord kan du skape nye juleminner og juletradisjoner med venner og familie. Serviset Julemorgen er inspirert av Wik & Walsøes personlige juleminner og er dekorert med dyr, tradisjonsrike hus og trær. Delikate hjerter, snøfnugg og girlandere danser lett over hovedillustrasjonebe og innbyr til lange, deilige måltider gjennom hele høytiden.

Wik & Walsøes Julemorgen til julefrokosten

Porselen som varer i generasjoner

Pillivuyt- tidløs design på julebordet

Pillivuyt har produsert klassisk og elegant porselen helt siden 1818, og er en av de eldste og mest anerkjente porselensprodusenter i verden. Med Pillivuyt porselen- ildfaste former, tallerkener og fat kan julemat serveres elegant i år etter år etter år.

Se alt fra Pillivuyt her →

Stilfull servering

Julebord med Pillivuyt

Julebord med vakkert bestikk

Dekk ditt julebord med vakkert bestikk! Se våre fullstendige bestikksett og invester i noe som kan vare i generasjoner – en fin tradisjon er også å gi bestikket videre som arvegods.

Vakre bestikksett med 10 års garanti

Forberedelser

Forbanna, sprudlende gløgg

Server gløgg som velkomtdrink i årets julebord. Gløgg har lange tradisjoner med mandel og rosin. Men i år bør du prøve deg på en ny variant. Gløgg fra Drit Forbanna servert kaldt! Og gjerne med en god dæsj bobler. Vi kan nærmest garantere en sammenkomst hvor gjestene koser seg gløgg i hjel.

Festglass til ditt julebord!

Luigi Bormioli

Julebord dekket med lekkert, krystallklart glasstøy er et must i julen! Hva med noen vakre festglass fra populære Luigi Bormioli? Familien Bormioli har laget klassiske glass siden 1300-tallet! Glassene tåler oppvaskmaskin.

Se alt fra Luigi Bormioli →

Bestselgere fra Luigi Bormioli

Årets kolleksjon av julepynt

Få inspirasjon til hvordan du kan dekorere hjem og julebord til høytidens sammenkomster.

Se årets julepynt

Tips til årets julemat

Vi har samlet våre beste tips og råd og vårt beste utstyr slik at du lettere lykkes med årets julemat.

Tips til årets julemat