Gave til hjemmedesigneren

Finn gaven til den som lar seg inspirere av lekkert interiør. Vi har samlet alle våre gavetips som pynter opp og bidrar til et vakkert hjem.

Våre beste gavetips til hjemmedesigneren

3 tips når du skal finne gave til interiørentusiasten

Å finne riktig gave til en som har en lidenskap for interiør og design i hjemmet, kan være en liten utfordring. Interiørentusiasten har ofte sine preferanser og sin stil, men frykt ikke – vi skal hjelpe deg!
Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å pynte og dekorere hjemmet.

Gavetips 1

Velg noe som passer inn i interiøret

Det kan høres selvfølgelig ut, men det er utrolig viktig å ta hensyn til smaken til personen som skal få en interiørgave. Dersom du kjøper noe som ikke passer inn i vil det mest sannsynlig bli byttet eller stuet bort. Selv små detaljer som lysestaker og lyslykter bør samstemme med resten av interiøret i hjemmet gaven skal til.

Gavetips 2

Praktisk, men med lekkert design

Det er lett å bli glad i nydelig design med et praktisk bruksområde. Når ting som brukes mye i hverdagen også ser pene ut, er det hyggeligere å ha dem stående synlig på kjøkkenet eller stua. Kanskje en kaffekanne fra Rosendahl eller karaffel fra Luigi Bormioli kan friske opp?

Gavetips 3

Oppgrader med design

Lekre glass fra Luigi Bormioli, bestikk fra Hardanger Bestikk eller stilrent serveringsservise fra Rosendahl slår aldri feil uansett interiørstil. Elegante detaljer gjør hverdagsinteriøret enda mer gjennomført og kan kanskje inspirere til å gjøre andre små utskiftninger der ting begynner å bli slitt.

Perfekt gave til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet?
Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom kvalitetsvarer til kjøkken, hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til vår nettbutikk.

Få mer informasjon om gavekort her →