Gave til studenten

Vi har gavetipsene som hjelper studenten å lage god mat på budsjett. Gled studenten med nyttige gaver som kjøkkenutstyr eller en god kniv. Se våre gavetips til studenten.

 

Våre beste gavetips til studenten!

3 tips når du skal finne gave til studenten

Noen som gjerne setter ekstra pris på gaver er studenten. På studentbudsjett vil man ofte slippe å bruke pengene på ting man trenger i hverdagen, så gaver som gjør at pengene kan brukes på fritid vil alltid komme godt med.
Her får du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne passende gave til en student på budsjett.

Gavetips 1

Klassiske ting en student bør ha

Det er noen uunnværlige ting den klassiske studenttilværelsen ikke bør være foruten. Er man egentlig student om hybelen mangler for eksempel vannkoker, verktøysett, kaffe, kaffetrakter og termokopp?

Flere gavetips til studenten

Gavetips 2

Bidrag til mer spennende matlaging

Med enkle råvarer og riktige kjøkkenredskaper kan selv et stramt studentbudsjett sørge for et variert og godt kosthold. Mye kan gjøres med en god wok, kraftig blender eller en smart spiralizer som enkelt gir sunn grønnsakspasta.

Gavetips 3

Litt ekstra luksus

Som oftest følger et litt ekstra stramt budsjett med studenttilværelsen og da er det alltid deilig å få gaver som kan gi følelsen av litt ekstra luksus. Lys og lysholdere lager litt ekstra stemning på hybelen, mens en presskanne, brødrister eller kullsyremaskin kan gjøre forfriskninger og hverdagsmåltider litt mer spennende.

Perfekt gave til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet?
Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom kvalitetsvarer til kjøkken, hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til vår nettbutikk.

Få mer informasjon om gavekort her →