1. Hjem
  2. Dine betalingsmuligheter hos Jernia

Dine betalingsmuligheter hos Jernia

Vi tilbyr flere ulike betalingsmuligheter slik at du kan få det som passer best til deg, enten du handler i nettbutikken eller i butikken. Nedenfor har vi listet opp de ulike valgmulighetene du har for betaling, og våre samarbeidspartnere som sikrer en trygg betaling. Merk at Vipps og Klarna kun gjelder betaling i nettbutikk.

Betal nå

For deg som ønsker å betale med en gang

Å betale med Vipps er enkelt! Det eneste du trenger er din smarttelefon tilgjengelig. Velg Vipps som betalingsløsning og følg instruksjonene på telefonen.

Smooth

Kjøp hva du vil. Betal som du vil med Klarna

Klarna tar bort all friksjon og gjør det enkelt for deg å velge den betalingsmetoden som passer deg best.

For bedrifter

For deg som ønsker bedriftsavtale med kreditt og faktura

Nå er det superenkelt og sømløst å opprette en bedriftskonto, og å søke om kreditt hos oss. Bedriftskonto og kredittgodkjenning er klart på bare noen minutter. Og du kan legge til et ubegrenset antall brukere og prosjekter på bedriftskontoen. Les mer om bedriftskonto hos Jernia eller gå rett til registrering.

Les mer om løsningen Jeg nøler ikke, ta meg til registering

Over 10.000 varer! Reserver på nett, betal i butikk

For deg som ønsker å betale i butikk

Du kan reservere varer på nett ved å bruke vår «Klikk og hent»-løsning. Da er du sikker på at du ikke kommer til tom butikkhylle. Reserver varen(e) og betal i butikken når du kommer for å hente – helt uten ekstra kostnader.

For deg som ønsker å benytte gavekort

Dersom du har et gavekort du ønsker å betale med kan du enkelt benytte dette både i nettbutikk og i våre fysiske Jernia-butikker. Skal du bruke gavekortet i nettbutikken fyller du inn gavekort-nummeret under adressefeltet før du går til betaling. Da trekkes ønsket beløp fra totalsummen.

Usikker på hvor mye du har igjen på gavekortet?

Gå til gavekortsiden →