Fire kjappe tips til husvasken

Våre beste produkter til julevasken

Vindusvask

Å få skinnende rene vinduer uten noen skjolder og dråper virker kanskje frustrerende og vanskelig i en hektisk juleførtid. Heldigvis finnes det løsninger som gjør det superenkelt å vaske. Kärcher sin vindusvasker gjør jobben tre ganger raskere enn ordinær vindusvask med klut, bøtte og nal. Andre produkter som mikrofiberklut og sprayflasker er til god hjelp og kan brukes til både speil, dusjkabinett og bilvinduer om du ønsker.

Vi anbefaler

4 vindusvaskfavoritter

Skinnende rent gulv

Gulvet blir fort skittent når vi springer ut og inn for å hente barn, pakker og bilnøkler i full fart. Det blir ikke den viktigste prioriteringen, men vi kjenner nok alle til hvor godt det lukter med nyvasket gulv. Vi har samlet noen gode produkter som gjør gulvvasken enkel og smertefri. En god støvsuger, støvmopp og vaskefiller er jobben unnagjort på kort tid, og du kan sette deg ned i sofaen og nyte deilig julebakst.

Vi anbefaler

4 gulvvaskfavoritter

Tar knekken på bakterier og virus

Helt rent med dampvasker!

En dampvasker er ikke bare genial for å fjerne gjenstridig smuss. Den er også effektiv i kampen mot virus og bakterier. Med damp blir overflaten rengjort helt ned i porene uten bruk av kjemikalier. Spesielt i tider med økt fokus på hygiene er dette egenskaper som er viktigere enn noensinne. Damp kan stort sett brukes på alle overflater i hjemmet og vil gjøre overflater som kjøkkenbenk, dørhåndtak, servanter og kraner hygienisk rene.

Kärcher dampvasker

Slik får du husvasken gjort på 30 minutter

Magisk sitronsåpe

Flekkfjerning

Visst er det en enkel vei til en flekkfri høytid! Med den magiske sitronsåpen til På Stell kan du fjerne de vanskeligste flekker på nesten alle typer materialer. Få både sofa, teppe og klær helt flekkfrie- helt naturlig.

Les mer vår guide til effektiv flekkfjerning →

Wash it back

Hvit duk til selskapet

Få den hvite selskapsduken helt hvit igjen med geniale Wash it back som rengjør og bleker i én prosess. Passer til alle tekstiler bortsett fra ull og silke. Én pose er nok til 2 kg tørre tekstiler, så du kan trygt finne fram fin-skjorta i samme slengen.

Kjøp Wash it back

Sølvpuss

På tide å pusse sølvtøyet

Til de store anledningene tar vi frem sølvtøyet, og da er det fint å ha pussetøyet klart. Med riktig sølvrens går jobben unna i en fei.

Les mer om pussing av sølv her →