Gave til grillkongen

Vi har samlet de beste gavetipsene til de som elsker å grille. Grillkongen får ikke nok grillutstyr som kan gi grillmaten det lille ekstra.

Våre beste gavetips til grillkongen

Morsø gassgrill Forno er en nett og kompakt gassgrill med stor grillflate. Fra eske til 200 grader på 8 minutter.

3 tips når du skal finne gave til grillkongen

Om du ønsker å hjelpe en grillkonge (eller dronning) å bli enda bedre i sin grillkunst, har vi mange gavetips som kan hjelpe deg. En ekte grillkonge har ofte det viktigste grillutstyret på plass, men det betyr ikke at det ikke trenger en liten oppgradering.
Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å grille.

Gavetips 1

Oppgrader det mest brukte

Hos grillkongen kan det ofte gå hardt utover det vanligste grillutstyret. Et nytt og delikat grillsett kommer alltid godt med. Om grillen står mye ute er kanskje grilltrekket slitt og kan byttes ut? Praktisk grillutstyr i god kvalitet gir en hyggeligere opplevelse av tiden foran grillen og kan kanskje sørge for at du blir servert enda mer smakfull mat?

Se vårt utvalg av grillutstyr →

Flere gavetips til grillkongen

Gavetips 2

Praktisk og delikat servering

Husk at vi spiser med øynene først. Et lekkert serveringsfat, serveringsbestikk eller grillbestikk gjør opplevelsen av grillmaten enda mer delikat. Om ikke en kokkekniv allerede er på plass i utstyrskuffen, er dette også noe en ekte grillentusiast kan få mye glede av.

Se vårt utvalg av kokkekniver→

Weber Master Touch er kåret til best i test.
Gavetips 3

Det lille ekstra

En godt innkjørt grillkonge kan gjerne utfordres på hjemmebanen sin. Kanskje kan et steketermometer gjøre det enklere å få perfekt grillet kjøtt? En pizzastein, røkeboks, ildfast form kan også inspirere grillkongen til å tenke mer kreativt rundt hva som egentlig kan legges på en grill. Ellers kan også krydder og oljer løfte smaksopplevelsen på grillmaten.

Se vårt utvalg av kydder og oljer fra Cemo→

Perfekt gave til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet?
Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom kvalitetsvarer til kjøkken, hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til vår nettbutikk.

Få mer informasjon om gavekort her →