Ulike størrelser og med eller uten belysning

Våre 4 bestselgende kunstige juletrær

Nesten hvert tredje juletre i norske hjem er kunstig! Du slipper vanning, barnåler på gulvet og treet holder seg grønt år etter år. Velg mellom ulike størrelser og kunstige juletrær med eller uten belysning.

BEST I TEST!

Vårt flotteste og tetteste juletre

Juletre Hege er et kunstig juletre, best i test og «soleklar vinner » hos VG både 2019 og 2020. Det framstår som et ekte juletre med naturtro grønnfarge. Treet har hele 650 LED-lys som kan justeres med medfølgende dimmer.

Les mer

Praktisk og fint

Juletrefot og juletreskjørt til ditt juletre

Hvis du har gått til innkjøp av et kunstig juletre, kan et juletreskjørt eller juletrefotskjuler være en fin løsning for å skjule metallben på kunstige juletrær. Dersom du har gått for et ekte juletre, er det lurt med en juletrefot som gjør det enkelt å få juletreet rett og gjør vanning enkelt.

Vi anbefaler

Våre fineste juletrelys

Tradisjonelle juletrelys er fortsatt mest vanlig, men stadig flere velger lysslynge også til juletre. Vi anbefaler juletrelys og lysslynger med LED pærer. LED pærer har lavere energiforbruk så du sparer både penger og miljø.

Trådløs og dimbar

Lumix LED juletrelys

Opplev den magiske effekten av elegant design, moderne funksjonalitet og suveren produktkvalitet!

Gå til Lumix

Juletrelys og lysslynger til juletre

Oppbevaring av kunstig juletre

Kunstige juletrær kan brukes år etter år, og da er det lurt å finne en praktisk måte å oppbevare juletreet på når julen er over. Med en robust oppbevaringsbag tar juletreet mindre plass, og holder seg godt.

Kjøp oppbevaringsbag