BEST I TEST!

Vårt flotteste og tetteste juletre

Juletre Hege er vår bestselgende kunstig juletre. Kåret best i test, «soleklar vinner» og terningkast 6 hos VG i henholdsvis 2019, 2020 og 2021 . Det framstår som et ekte juletre med naturtro grønnfarge. Treet har hele 650 LED-lys som kan justeres med medfølgende dimmer. Hege er nå utstyrt med fin og stødig juletrefot, og ble testvinner i Dagbladet i 2022!

Stuens midtpunkt

Nesten hvert tredje juletre i norske hjem er kunstig! Du slipper vanning, barnåler på gulvet og treet holder seg grønt år etter år. Velg mellom ulike størrelser og kunstige juletrær med eller uten belysning.

Ulike størrelser og med eller uten belysning

Våre 4 flotteste kunstige juletrær

Praktisk og fint

Juletrefot juletreet

Visste du at du kan kjøpe egen juletrefot til kunstig juletre som ikke bare er stødig og robust, men også ser fin ut? Og skal du ha et ekte juletre i stuen, er det lurt med en juletrefot som gjør det enkelt å få juletreet rett og gjør vanning enkelt.

 

Vi anbefaler

Våre fineste juletrelys

Tradisjonelle juletrelys er fortsatt mest vanlig, men stadig flere velger lysslynge også til juletre. Vi anbefaler juletrelys og lysslynger med LED pærer. LED pærer har lavere energiforbruk så du sparer både penger og miljø.

Gå til juletrelys

 

Trådløs og dimbar

Lumix LED juletrelys

Opplev den magiske effekten av elegant design, moderne funksjonalitet og suveren produktkvalitet!

Gå til Lumix

Juletrelys og lysslynger til juletre

Oppbevaring av kunstig juletre

Kunstige juletrær kan brukes år etter år, og da er det lurt å finne en praktisk måte å oppbevare juletreet på når julen er over. Med en robust oppbevaringsbag tar juletreet mindre plass, og holder seg godt.

Kjøp oppbevaringsbag