Slik benytter du angrerett på jernia.no

Vårt største mål er at du skal være fornøyd med handelen du gjør hos oss. Har du kjøpt en vare du ikke er fornøyd med kan du benytte angreretten slik at du kan bytte varen din dersom den er i samme tilstand som da du kjøpte den.

Åpent kjøp 30 dager

Vi ønsker å gi deg tid til å ombestemme deg og gir derfor alle våre kunder forlenget angrerett. Du har derfor angrerett i hele 30 dager etter at du har kjøpt varen. Dette gjelder kun hvis varen er ubrukt og samme stand som da du kjøpte den.

Kjøpt noe på nett, men vil bytte i butikk? Det fikser vi!

Uansett hvilken leveringsmetode du velger når du handler på jernia.no, har du anledning til å bytte varen i butikk.
Det eneste du trenger å gjøre er å ta med deg ordrebekreftelse/ kvittering på «Min side» enten på din smarttelefon eller utskrift til butikk.

Kjøpt en gave i nettbutikken som du ønsker byttelapp på?

Vi vil at det skal være enkelt å bytte gaver hos oss dersom du ikke er fornøyd. Det eneste du trenger å gjøre er legge ved ordrebekreftelse / kvitteringen du finner på Min Side. Mottaker av gaven vil da ha et gyldig bevis på at gaven er kjøpt på jernia.no med kjøpsdato. Dersom du ikke ønsker at prisen skal vises for mottaker kan du stryke over denne, uten at ordrebekreftelsen blir ugyldig.

Reklamasjon

Dersom du har feil eller mangler på et produkt kjøpt på jernia.no ber vi deg ta kontakt med en av våre butikker eller vårt kundesenter. Ved reklamasjon skal kvittering fremvises sammen med produktet.

Angreskjema

Dersom du ønsker å benytte deg av angrefristen på 30 dager, kan du laste ned angreskjemaet du finner i lenken under og fylle dette ut før du returnerer varen på posten. Dersom du vil benytte angreretten i butikk trenger du kun å vise frem ordrebekreftelse på Min Side eller kvittering.

Angreskjema Last ned angreskjema som PDF