Slik benytter du angrerett på jernia.no

Vårt største mål er at du skal være fornøyd med handelen du gjør hos oss. Har du kjøpt en vare du ikke er fornøyd med kan du benytte angreretten slik at du kan bytte varen din dersom den er i samme tilstand som da du kjøpte den.

Åpent kjøp 30 dager

Vi ønsker å gi deg tid til å ombestemme deg og gir derfor alle våre kunder forlenget angrerett. Du har derfor angrerett i hele 30 dager etter at du har kjøpt varen. Dette gjelder kun hvis varen er ubrukt og samme stand som da du kjøpte den. Angreretten kan ikke benyttes på blandet maling og metervare.

Kjøpt noe på nett, men vil bytte i butikk? Det fikser vi!

Uansett hvilken leveringsmetode du velger når du handler på jernia.no, har du anledning til å bytte varen i butikk.
Det eneste du trenger å gjøre er å ta med deg ordrebekreftelse/ kvittering på «Min side» enten på din smarttelefon eller utskrift til butikk.

Kjøp gave i nettbutikken og få med digital byttelapp

Vi vil at det skal være enkelt å bytte gaver hos oss. Når du kjøper gave på nett kan du få med digital byttelapp som du kan sende til mottaker. Les mer om digital byttelapp her.

Reklamasjon

Dersom du har feil eller mangler på et produkt kjøpt på jernia.no ber vi deg ta kontakt med en av våre butikker eller vår kundeservice. Ved reklamasjon skal kvittering fremvises sammen med produktet.

Angreskjema

Dersom du ønsker å benytte deg av angrefristen på 30 dager, kan du laste ned angreskjemaet du finner i lenken under og fylle dette ut før du returnerer varen på posten. Dersom du vil benytte angreretten i butikk trenger du kun å vise frem ordrebekreftelse på Min Side eller kvittering.

Last ned angreskjema som PDF