Gave til bakeren

Gled den bakeglade med bakeutstyr som bidrar til gode kaker og bakst. Vi samlet alle de beste gavetipsene til hun eller han som elsker å bake.

Våre beste gavetips til bakeren

3 tips når du skal finne gave til bakeren

Å ha en hobbybaker i omgangskretsen er noe alle kan nyte godt av, så hvorfor ikke bidra til å gjøre hobbybakeren enda bedre? Vi har mange flotte gavetips som kan sette fart på baksten og gjøre bakeopplevelsen både morsommere og enklere.
Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å bake.

Gavetips 1

Kjøkkenmaskinen – bakerens viktigste verktøy

En god kjøkkenmaskin kan redusere baketiden og gjøre elting og miksing til en lek. Kjøkkenmaskiner har ofte også spennende ekstrautstyr som kan brukes til mange forskjellige oppgaver på kjøkkenet. Kenwood har flere kraftige og holdbare kjøkkenmaskiner, mens Kitchenaid er leverandøren med kjøkkenmaskinen som kanskje tar seg best ut på kjøkkenbenken.

Se vårt utvalg av kjøkkenmaskin →

Gaveideer til bakeren

muffinstopping
Gavetips 2

Riktig utstyr til riktig bakst

Hva bakes mest hjemme hos bakeren din? Om det går mest i brød og hverdagsbakst kommer bakeutstyr som brødformer, kjevle og pene bakeboller godt med. Hvis det er mer interesse for søt bakst, kaker og cupcakes er en god springform, silikonform eller muffinsformer gaver som garantert kommer til å bli satt pris på.

Se alt bakeutstyr →

sprøytesett
Gavetips 3

Dekor som gir kakene det lille ekstra

Det blir ekstra gøy å bake når kakene også ser flotte ut. I tillegg til kakepynt, fondant, og marsipan fra merker som Cacas, kan bakeredskaper som spatel og sprøyteposer med forskjellige sprøytetipper ta kakedekoren til et nytt nivå.

Se vårt utvalg av kakepynt her →

Perfekt gave til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet?
Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom kvalitetsvarer til kjøkken, hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til vår nettbutikk.

Få mer informasjon om gavekort her →