Medusa Copenhagen

Et julehjem med personlighet og originalitet

De stemningsfulle figurene fra Medusa-Copenhagen skaper en nostalgisk og hjemmekoselig julefølelse. Alle figurene er håndlaget og unike, med en raus dose av uhøytidelig originalitet.

Medusa Copenhagen

Rosendahl jul 2021

Karen Blixens Jul

Kolleksjonen Karen Blixen Jul fra Rosendahl gjengir julens symbolikk og arketyper i Karen Blixens ånd. Opphengene er enkle, men elegante og passer inn i ethvert hjem og interiør. Heng figurene på juletreet, i vinduet, eller bruk dem som serviettholder eller borddekorasjon.

Favoritter fra Karen Blixen

Nyhet

Rosendahl Nordic Tales julepynt

For julen 2021 kan du også la naturen komme inn i nordisk og minimalistisk stil. De søte ornamentene er laget i naturlige materialer som kobber, porselen, eik og glass, og er en hyllest til den nordiske naturen og gamle juletradisjoner.

Nordic Tales kolleksjon 2021

Kähler

Kähler Nobili

Kähler Nobili er en serie vakre lyskjegler som lager tradisjonsrik stemning med et varmt og lunt lys. Lyshullene er håndskåret og lyset som skinner igjennom lager vakre siluetter. Lysestaken til 4 lys og dekorative kjegler er ny for 2021.

Kähler Nobili

Hammershøi Jul 2021

Kählers Hammershøi Jul er en forlengelse av den populære Hammershøi-serien designet av Hans-Christian Bauer til ære for Svend Hammershøi. Rikke Jacobsen tilfører julemagi i form av kjente og kjære julemotiver som flettede hjerter, nøtteknekkeren og julesnop.

Julekuler til samlere

Over 40 år med dansk designtradisjon

Stemningsfylt julepynt fra Holmegaard

Ann-Sofi Romme står, også for 2021, bak motivene på Holmegaards julepynt. I år er inspirasjonen hentet fra det nordiske julelandskapet og den årelange flettetradisjonen, hvor det gjennomgående motivet er en halmstjerne. Julepynten er laget av munnblåst glass og er unik, elegant og nostalgisk.

Ring julen inn med juleklokke fra Holmegaard Jul

Koselig førjulstid

Alt du trenger til advent

Nyt førjulstiden og dekorer hjemmet med vakre adventsslys! Vi har samlet alt du trenger av adventsstjerner og adventsstaker til adventstiden.

Se kolleksjonen her

Julepynt

Julenisser og elger

Disse koselige, søte og morsomme små figurene skaper garantert julestemning!

Se alle nisser (og elger)