Medusa Copenhagen - 25 år

Et julehjem med personlighet og originalitet

Velkommen til en kreativ verden hvor alt er mulig. De stemningsfulle figurene fra Medusa-Copenhagen skaper en nostalgisk og hjemmekoselig julefølelse. Alle figurene er håndlaget og unike, med en raus dose av uhøytidelig originalitet. I år fyller Mudusa Copenhagen 25 år, og det feires med nye, morsomme og fargerike figurer- med en god dæsj glitter og stas.

Medusa Copenhagen

Hadeland glassverk

Tradisjonell julepynt med distinkt karakter

Hadeland Glassverk har lang tradisjon i glasskunst. Pynt hjemmet hjemmet med Hadeland Glassverks juleserie «Gran» som er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene. Farget glass gir enkle former en distinkt karakter og skaper julestemning med en ny twist.

Hvilke passer best i ditt julehjem?

Rosendahl jul 2022

Karen Blixens Jul - Edelt og elegant

Kolleksjonen Karen Blixen Jul fra Rosendahl er i år designet av Ole Kortzaus. Motivene er en kjærlighetserklæring til den tradisjonelle julen. Motivene fremstår som små kunstverk med nøyaktige detaljer som fremhever det autentiske og naturlige. Opphengene er elegante, men enkle og passer inn i ethvert hjem og interiør. Heng figurene på juletreet, i vinduet, eller bruk dem som serviettholder eller borddekorasjon.

Favoritter fra Karen Blixen Jul

Kähler

Kähler Nobili

Kähler Nobili er en serie vakre lyskjegler som lager tradisjonsrik stemning med et varmt og lunt lys. Lyshullene er håndskåret og lyset som skinner igjennom lager vakre siluetter. Lysestaken til 4 lys med dekorative kjegler er perfekt til adventslysene, men lyser like fint resten av vinteren.

Kähler Nobili

Over 40 år med dansk designtradisjon

Stemningsfylt julepynt fra Holmegaard

Ann-Sofi Romme står bak motivene på Holmegaards julepynt også i år. For 2022 år er inspirasjonen igjen hentet fra det nordiske julelandskapet. Det gjennomgående motivet er hagtornen, som binder de nordiske landskapene sammen. Designet passer deg som elsker julens natursymbolikk uansett om du holder en minimalistisk linje eller setter mer pris på tradisjonell julepynt. Julepynten er laget av munnblåst glass og er unik, elegant og nostalgisk.

Ring julen inn med juleklokke fra Holmegaard Jul

Koselig førjulstid

Alt du trenger til advent

Nyt førjulstiden og dekorer hjemmet med vakre adventsslys! Vi har samlet alt du trenger av adventsstjerner og adventsstaker til adventstiden.

Se kolleksjonen her

Julepynt

Julenisser

Disse koselige, søte og morsomme små figurene skaper garantert julestemning!

Se alle nisser