Medusa Copenhagen

Et julehjem med personlighet og originalitet

Velkommen til en kreativ verden hvor alt er mulig. De stemningsfulle figurene fra Medusa-Copenhagen skaper en nostalgisk og hjemmekoselig julefølelse. Alle figurene er håndlaget og unike – med en raus dose av uhøytidelig originalitet og en god dæsj glitter og stas.

Medusa Copenhagen

Rosendahl

Karen Blixens Jul - Edelt og elegant

Kolleksjonen Karen Blixen Jul fra Rosendahl er også i år designet av Ole Kortzaus. Motivene er en kjærlighetserklæring til den tradisjonelle julen. Motivene fremstår som små kunstverk med nøyaktige detaljer som fremhever det autentiske og naturlige. Opphengene er elegante, men enkle og passer inn i ethvert hjem og interiør. Heng figurene på juletreet, i vinduet, eller bruk dem som serviettholder eller borddekorasjon.

Favoritter fra Karen Blixen Jul

Kähler

Kähler Pepperkakehus

En smakfull juleklassiker i håndlaget keramikk!

Pepperkakehusene, designet av Mette Bache og Barbara Bendix Becker, gir en sjarmerende og tradisjonell julestemning. Den matte utsiden er pyntet med blanke, hvite dekorasjoner, og de håndutskårede vinduene gir en lysskinn som er helt unikt.

Kähler Pepperkakehus

Kählers nordiske jul

Et håndlaget juleeventyr i keramikk!

Med inspirasjon fra den nordiske skogen har Thora Finnsdottir laget et magisk juleunivers av kongler, kristtorn og nissefigurer.

Dekorer ditt eget juleeventyr

Julepynt

Julenisser

Disse koselige, søte og morsomme små figurene skaper garantert julestemning!

Se alle nisser