KRUMKAKER: Det er en av stor favoritt til jul, og med krumkakejern og krumkakepinne blir det lett som bare det.

Krumkaker og goro

Skikkelig sprø krumkaker og goro er veldig godt. For å oppnå et perfekt resultat med sprø krumkaker er et godt krumkakejern og andre produkter viktig. Vi har samlet utstyret for å gjøre jobben enkel og gøy.

Julekaker og julebakst

Krumkaker og goro

Tips og inspirasjon

Krumkaker med det lille ekstra

Krumkaker er en klassisk og kjær julekake som du kan fylle med masse godt. Jernia-Espen viser deg hvordan du lager både krumkaker i sin tradisjonelle form og som skål som du kan fylle med is, krem eller bær!

Bare se her

Lefse

Lefser er godt hele året, men ekstra koselig i juletiden. Du trenger heldigvis ikke mye utstyr.

Julekaker og julebakst

Utstyr til tradisjonell lefse

Å lage gode lefser til jul trenger ikke mye utstyr. Her har vi samlet alt det nødvendige!

Pepperkakehus nydelig dekorert med eggehvitglasur. Foto/film: Marianne Pfeffer Gjengedal.

Pepperkaker

Pepperkaker er kanskje den mest tradisjonelle julebaksten i Norge. Pepperkakedeigen er fantastisk god og anvendelig, noe som gjør det enkelt å lage alle slags mulige figurer, stjerner og nisser. Vel så viktig er dekoreringen, så kjøp inn non-stop, melis og seigmenn for spiselig dekorasjon.

Få oppskrift på pepperkakedeig

Julekaker og julebakst

Pepperkaker

Duften av pepperkaker kombinert med god julemusikk slår aldri feil. Her finner du det du trenger for å skape den gode stemningen.

Kransekake

Midtpunktet på bordet er nok kransekaken og er noe som hører julen til. Kransekake er ikke så vanskelig å bake. Med de riktige redskapene blir jobben enkel.

Se oppskrift og fremgangsmåte

Julekaker og julebakst

Kransekake - vi anbefaler

Smultring

Smaken av ferske smultringer er uslåelig. Disse tradisjonsrike klassikerne er en favoritt blant både store og små. Har du en god smultringoppskrift trenger du kun riktig utstyr. Vi har samlet noen gode produkter som gjør jobben gøy og enkel for deg og dine medbakere.

Få oppskrift her

Julekaker og julebakst

Smultringer

Vafler

Vafler er noe vi kan kose oss med hele året, heldigvis. Ønsker du et mer julepreg på vaflene er det enkelt å «pimpe» de med smaker som kanel og kardemomme. Vaffeljernet vil spre duften av julehygge gjennom hele huset.

Vafler

Steketakke

Steketakken er en gammel, norsk klassiker på kjøkkenet. Den har bistått mang en husmor med tilberedning av tradisjonelle lefser, lomper, sveler og flatbrød. Bruk den gjerne til andre internasjonale innspill som tortillas, pitabrød og nan-brød, for å nevne noen.

Se alle steketakker → 

Steketakke

Julekaker og julebakst

Kakebokser til julekaker

Trenger du noe til å oppbevare de gode julekakene i? Vi har flere alternativer til fine kakebokser!