KRUMKAKER: Det er en av stor favoritt til jul, og med krumkakejern og krumkakepinne blir det lett som bare det.

Krumkaker og goro

Skikkelig sprø krumkaker og goro er veldig godt. For perfekt resultat og sprø krumkaker trenger du et godt krumkakejern. Her har vi samlet utstyret som gjør krumkake- og gorobaksten til en lek.

Julekaker og julebakst

Krumkaker og goro

Tips og inspirasjon

Krumkaker med det lille ekstra

Krumkaker er en klassisk og kjær julekake som du kan fylle med masse godt. Lær hvordan du lager både krumkaker i sin tradisjonelle form og som skål som du kan fylle med is, krem eller bær!

Bare se her

Lefse

Lefser er godt hele året, men ekstra koselig i juletiden. Du trenger heldigvis ikke mye utstyr.

Steketakke til tradisjonelle lefser

Steketakken er en gammel, norsk klassiker på kjøkkenet. Den har bistått mang en husmor med tilberedning av tradisjonelle lefser, lomper, sveler og flatbrød. Bruk den gjerne til andre internasjonale innspill som tortillas, pitabrød og nan-brød, for å nevne noen.

Julekaker og julebakst

Utstyr til tradisjonell lefse

Å lage gode lefser til jul trenger ikke mye utstyr. Her har vi samlet det nødvendige!

Pepperkaker

Duften av pepperkaker kombinert med god julemusikk er den ultimate førjulsopplevelsen for mange. Og det er kanskje derfor pepperkaker er den mest populære julebaksten i Norge. Når kjevling og steking er unnagjort gjenstår det viktigste av alt. Nemlig dekoreringen! Tradisjonell pepperkakepynt som non-stop, melis og seigmenn går aldri av moten, men pimp pepperkakene litt ekstra med konditorfarger og kakestrøssel. Her finner du oppskrift til pepperkakedeig og inspirasjon til årets pepperkakehus.

Julekaker og julebakst

Utstyr til pepperkaker

Patisse pepperkakeform

Pepperkaker til pynt

Det er ikke uten grunn at denne pepperkakeformen har blitt enormt populær. Pepperkakene blir så flotte at de faktisk fortjener en plass på treet eller i vinduet før de spises. Formen kan også brukes til å forme fondant eller marsipan når du skal bake kake til vinterselskapet!

Kjøp Patisse utstikker

Kransekake

Kransekaken hører også julen til, og blir fort bordets midtpunkt. Kransekake er ikke så vanskelig å bake. Med de riktige redskapene blir jobben enkel.

Se oppskrift og fremgangsmåte

Julekaker og julebakst Kransekake

Kransekake - vi anbefaler

Smultring

Smaken av ferske smultringer er uslåelig. Disse tradisjonsrike klassikerne er en favoritt blant både store og små. Har du en god smultringoppskrift trenger du kun riktig utstyr. Vi har samlet noen gode produkter som gjør jobben gøy og enkel for deg og dine medbakere.

Få oppskrift her

Julekaker og julebakst

Utstyr til smultringer og sandkaker

Vafler

Vafler er noe vi kan kose oss med hele året, heldigvis. Ønsker du et mer julepreg på vaflene er det enkelt å «pimpe» de med smaker som kanel og kardemomme. Vaffeljernet vil spre duften av julehygge gjennom hele huset.

Julekaker og julebakst

Vafler

Kakebokser

Oppbevaring av julens småkaker

Trenger du noe til å oppbevare de gode julekakene i? Vi har et stort utvalg av kakebokser med ulikt design og motiv.

Se alle kakebokser