Viser 42 treff
Ny TV-serie dypdykker i Norges plastproblem

Ny TV-serie dypdykker i Norges plastproblem

Den 29. november lanseres en urovekkende og lærerik TV-serie om Norges plastproblem. Serien har blitt produsert og realisert med støtte fra Handelens Miljøfond. Som medlem av Handelens Miljøfond bidrar vi med 50 øre per plastpose til fondets miljøarbeid knyttet til plast. Det er vi stolte av!

Jernia har snudd røde tall til grønne

Jernia har snudd røde tall til grønne

Jernias snuoperasjon har lykkes. Etter flere års strategisk satsing på modernisering av faghandelen, leverte Jernia et solid, positivt driftsresultat. Stadig mer fornøyde kunder og medarbeidere synes på bunnlinjen.

Vinterbro, 05.05.2021

Jernia vinner av “Årets bidrag” av Sustainable Brand Index

Jernia vinner av “Årets bidrag” av Sustainable Brand Index

Jernias “Trenger onkel enda en stekepanne” er kåret til Årets bidrag innen bærekraftig merkevarebygging 2021 av Sustainable Brand Index Norge. Prisen har som mål å oppmuntre og synliggjøre bærekraftsarbeid og kommunikasjon som gjør en forskjell for mennesker, samfunn eller miljø. Juryen viste blant annet til Jernias langsiktige arbeid for sirkulærøkonomi i handelen.

Blir du grønnlurt av grønnvasking?

Blir du grønnlurt av grønnvasking?

175 norske selskaper har signert Grønnvaskingsplakaten – en veileder og rettesnor for små og store virksomheter som vil unngå grønnvasking og bidra positivt til at det grønne skiftet skjer raskere. I denne episoden av #PolyPod lærer du om dilemmaene knyttet til grønnvasking og om samarbeid mellom myndigheter og marked for å unngå villedende markedsføring. Du hører om praktiske eksempler på mer bærekraftige produkter og tjenester – og du får 7 greie tips til hva du kan gjøre neste gang du skal kjøpe noe og ikke vil bli grønnlurt. Lytt til samtalen mellom Ida Pernille Hatlebrekke, Espen Karlsen, Inger Lise Blyverket, Mathias Juell Johnsen og Mette Vågnes Eriksen.

Publisert 01.10.2020, Podcast #PolyPod

Pressekontakter

Espen Karlsen

Administrerende direktør Mobil: 905 32 505

Trygve Haldorsen

Markedsdirektør Mobil: 480 92 455