Gaver til hageglede

3 tips når du skal finne gave til hageelskeren

Å holde orden i hagen eller uterommet kan være en tung jobb, så gaver som pynter opp eller gjør jobben enklere, varmer hjertet, sommer som vinter. Her får du 3 nyttige tips som hjelper deg å finne en perfekt gave til en som liker å holde orden i hage og uterom.

Gavetips #1

Gaver som gir ryddigere uterom

Ryddig av uterom, veranda og hage er viktig uansett årstid. Om vinteren er det viktig å få unna snø eller grus med en god snøskuffe eller utekost. I sommerhalvåret kan en gressklipper, rake, kost og en effektiv høytrykkspyler være en gave som forenkler det nødvendige vedlikeholdet av hagen eller uteplassen.

Gavetips #2

Til dem med ekstra grønne fingre

Om du trenger gave til en som liker å dyrke og stelle med planter i hagen, kommer alltid effektive hageredskaper for luking og vanning godt med. De litt større oppgavene som beskjæring av hekk eller større planter blir en lek med en god multikutter eller en elektrisk hekksaks.

Gavetips #3

Lys og vakker pynt

Utelys er utrolig stemningsfullt, sommer som vinter. Lanterner og lysslynger er perfekte gaver til dem som setter pris på en ekstra koselig hage, veranda eller uterom.

Gaver under 500 kroner

Her har vi funnet frem flotte gaver til under 500 kroner som garantert blir flittig brukt.

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →