Gaven som passer enhver smak

Gavekort

Skal du kjøpe et gavekort i gave, eller kanskje bare sjekke hvor mye du har igjen på ditt gavekort? Våre gavekort kan du bruke i over 130 Jernia-butikker og i vår nettbutikk. Her finner du all informasjonen du trenger.

Gyldig i 12 mnd.

Valgfritt beløp

Digitalt eller pr post

Du velger hvordan og når

Velg bilde eller last opp eget

Design ditt eget gavekort

Bestill i nettbutikken

Kjøp gavekort

Det er enkelt å kjøpe gavekort hos oss. Du kan selv bestemme beløp og hvordan du ønsker å få det levert. Vi tilbyr postkort du kan sende direkte til mottaker med egen hilsen, eller et digitalt gavekort du kan videresende eller printe ut. Velg det som passer deg.

Kjøp gavekort

Lurer du på hvor mye du har igjen?

Sjekk saldoen på gavekortet

Med vår digitale gavekortløsning er det enkelt å få kontroll over hvor mye du har igjen på gavekortet ditt og når gavekortet går ut. For å sjekke saldo må du ha gavekortets 16-sifre slik at vi kan søke det opp. Denne koden finner du på baksiden av kortet.

Sjekk saldo

Snart tomt?

Lad opp gavekortet

Dersom du allerede har et gavekort er det enkelt å lade opp dette. Det eneste du trenger er den 16-sifrede koden på baksiden av kortet, og du kan lade opp kortet så mye du ønsker.

Lad opp gavekort

Hjelp til å ta vare på knivene

Gavekort på knivsliping

Noen ganger er det ikke nytt utstyr som nødvendigvis gleder mest. Favorittkniven kan bli så god som ny med litt omtanke og en runde på slipestenen hos nærmeste Jernia-butikk. Da er gavekort på knivsliping genialt!

Les mer om tjenesten

Det er ikke alltid best å eie når man kan leie

Gavekort på utleie

Det er unødvendig med verktøy og utstyr som samler støv fordi det brukes en sjelden gang. Med et gavekort på utleie av verktøy kan hjemmefikseren ha utstyret i orden akkurat når det trengs.

Les mer om tjenesten