Gave til hjemmefikseren

Hjelp hjemmefikseren å være handy med våre nevenyttige gavetips. Småjobber i hjemmet blir enklere med riktige håndverktøy. Se våre gavetips til en handy hjemmefikser.

Våre beste gavetips til hjemmefikseren

VERKTØY: Når et skap må fikses eller en skrue har begynt å løsne, så lønner det seg å ha noen verktøy tilgjengelig i hjemmet. Hammer, tang og en skrutrekker med et bitsett er noe av det mest nødvendige, ifølge eksperten.

3 tips når du skal finne gave til en handy hjemmefikser

Om du gir hjemmefikseren riktig verktøy, kan fantastiske ting skje. Vi har mange flotte gavetips som kan hjelpe deg å gjøre hjemmefikseren enda mer handy og effektiv.
Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å pusse opp og fikse ting i hjemmet.

Gavetips 1

Start med det grunnleggende

En solid og god drill og et rikt bitssett er et godt utgangspunkt for å kunne fikse småting i hjemmet selv. Dersom drillen er gammel eller ikke holder mål, oppgrader heller denne enn å satse på å kjøpe annet utstyr. Husk at hjemmefikseren også kommer langt med en god skrutrekker, dersom gavebudsjettet ikke dekker en drill. Her kan du få tips om de viktigste verktøyene hjemmefikseren bør ha i verktøykassa.

Flere gavetips til hjemmefikseren

Gavetips 2

Velg riktig verktøy for riktig jobb

Prøv å kartlegge hvilke utfordringer hjemmefikseren oftest møter. Multiverktøy og multisager kan håndtere de fleste enkle jobber. Dersom det dreier seg om en veldig erfaren hjemmefikser kan det være greit å prøve å få innblikk i hvilke behov som skal dekkes og hvilke jobber som skal gjøres.

Gavetips 3

Kvalitet er viktigst

Sats på god kvalitet fremfor lavere pris når du skal kjøpe håndverktøy og elektroverktøy. Kvalitetsleverandøren Bosch gjør jobben både enklere og raskere for hjemmefikseren.

Perfekt gave til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet?
Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom kvalitetsvarer til kjøkken, hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til vår nettbutikk.

Få mer informasjon om gavekort her →