Gave til hytteeieren

Gi hytteeieren en praktisk eller dekorativ gave til hytta. Vi har samlet våre beste hyttegaver som gjør fritiden enklere og samværet hyggeligere. Vi gir deg våre gavetips til hytteeieren.

Våre beste gavetips til hytteeieren

3 tips når du skal finne gave til hytteeieren

Det finnes mange gode alternativer når du skal finne en gave som kan berike hyttelivet til en du bryr deg om. Målet bør være å sørge for mer kos og enklere løsninger for hyttefolket, og vi har mange supre gavetips som gjør akkurat det.
Her får du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne passende gave til en engasjert hytteeier.

Gavetips 1

Hyggeligere utekos

En bålpanne er den ultimate hyttegaven. Med bålpanne kan hyttefolket samle seg rundt åpen ild og grille pølser eller marshmallows. Den er også ypperlig å varme seg ved under lange samtaler på kalde vinterdager eller sene sommernetter.

Gavetips 2

Gaver som skaper stemning på hytta

Levende lys og peiskos gir ekstra god stemning på hytta. Et nytt peissett, en dekorativ vedstabler eller en praktisk askesuger gjør kan bidra til enda bedre atmosfære rundt peiskosen.

Gavetips 3

Verktøyet alle bør ha på hytta

Det trengs ikke nødvendigvis mye verktøy for å dekke typiske behov som kan oppstå i forbindelse med hyttehold. Et praktisk multiverktøy, øks og hodelykt kommer godt med når det dukker opp småting som må fikses på hytta.

Perfekt gave til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet?
Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom kvalitetsvarer til kjøkken, hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til vår nettbutikk.

Få mer informasjon om gavekort her →