Gave til hobbykokken

Finn den perfekte gaven til hobbykokken som elsker å lage mat. Vi har kjøkkenutstyret som inspirerer til å briljere på kjøkkenet.

Våre beste gavetips til hobbykokken

3 tips når du skal finne gave til hobbykokken

Det finnes utrolig mange muligheter når man skal finne en nyttig gave til hobbykokken. Kjøkkenredskaper som kan inspirere til å utvide horisonten på matfronten er alltid en sikker vinner.
Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å lage mat.

Gavetips 1

Velg kvalitet

En hobbykokk bruker ofte kjøkkenredskapene sine mye. Jo bedre kvalitet du velger, jo lenger kan gaven din nytes. Kniver er kanskje kjøkkenets viktigste redskap og vi har et variert utvalg fra leverandører som Global, Zwilling, Øyo og Victorinox. En god stekepanne eller gryte kan vare i årevis. Vi har et bredt utvalg fra kvalitetsleverandører som Fiskars, Tefal, Woll og Le Creuset.

Flere gavetips til hobbykokken

Gavetips 2

Lekkert design

Når du velger å kjøpe en gryte, kniv eller kjøkkenmaskin med lekkert design, blir dette også et estetisk tilskudd til interiøret. Le Creuset har for eksempel nydelige støpejernsgryter som holder i årevis, mens Kitchenaid har spesielt fine kjøkkenmaskiner.

SAUS: Det er ikke noe problem å lage en rask og enkel saus med stavmikseren. Her får du tre gode oppskrifter.
Gavetips 3

Effektiviser matlagingen

Elektrisk kjøkkenutstyr kan ta matlagingen opp til et helt nytt nivå. En god stavmikser, blender eller kjøkkenmaskin fra leverandører som Kenwood, gjør veien til nydelig mat kortere. En morter eller godt rivjern fra Microplane er også effektive redskaper en hobbykokk ikke bør være foruten.

Vi anbefaler

Bærekraft i mattilberedning

Er det ett skjærebrett en hobbykokk bør ha på kjøkkenet er det Epicurean skjærebrett. Epicurean skjærebrett er miljøvennlige skjærebrett produsert i resirkulert papp. Skjærebrettene har silikonknotter som gjør at de ligger stødig på kjøkkenbenken og kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen. I tillegg er skjærebrettene varmeresistente og kan brukes som gryteunderlag. Og det viktigste av alt; Skjærebrettene er skånsomme mot knivbladet og vil ikke sløve kniven. Et sikker gavetips til den miljøbevisste hobbykokken!

 

Perfekt gave til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet?
Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom kvalitetsvarer til kjøkken, hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til vår nettbutikk.

Få mer informasjon om gavekort her →