Julegave til turentusiasten

Finn den perfekte julegaven til de som elsker å dra på tur. Riktig turutstyr, en god drikkeflaske eller en holdbar termos kan gjøre turen mer behagelig. Se våre julegavetips til turentusiasten.

Våre beste gavetips til turentusiasten

3 tips når du skal finne gave til turentusiasten

Riktig turutstyr kan gi en enda bedre friluftsopplevelse. Om du er på utkikk etter gave til en som er turinteressert, har vi mange gode gavetips som kan legge til rette for en mer smakfull og spennende tur.
Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som setter pris på natur og frisk luft.

Gavetips 1

Oppbevaring av mat og drikke på tur

God mat og drikke er viktig når man er på tur. En matboks med god plass som enkelt kan rengjøres i bekken, gjør det enklere å fylle på med energi underveis på turen. Både varm og kald drikke er hyggeligere å ha med i sekken når det kan fraktes i en ekstra fin termos eller drikkeflaske.

Gavetips 2

Mer hygge rundt bålet

Mat som lages på bålet smaker ofte ekstra godt og med riktig turutstyr kan det meste lages på et bål. Vi har blant annet kaffekjele, popcornmaker og stekepanne som er spesielt tilpasset tilberedning på bål.

Gavetips 3

Viktig verktøy til turgåeren

For å få fyr på bålet anbefales det å ha med en ekstra god lighter som er til å stole på. På tur er det heller ikke alltid lett å vite hvilke utfordringer man kan støte på, så en god lommekniv eller multiverktøy er alltid lurt å ha med i sekken.