Utendørs julebelysning

Hvilke julelys bør jeg velge utendørs?

For å finne de lysslyngene som passer ditt behov er det noen ting du bør tenke på. Hva skal du pynte med julebelysning, og hvor lang lysslynge trenger du? Hvor langt er det til nærmeste stikkontakt? Dette kan avgjøre om du trenger en lyslenke med ledning eller en batteridrevet. I tillegg er det også forskjellige fargenyanser på julebelysning.  

Perfekt til å pynte hjemmet ute og inne

Lysslynger med ledning

Det finnes mange ulike lysslynger med ledning. Her kan du velge mellomtetthet i antall ledpærer, lengde på lysslynge og fargenyanse i pærene. Alle lysslynger med IP44-adapter er godt egnet for utendørs bruk.

Ekstra tette lys når det virkelig skal skinne

Lysslynger med ekstra tette lys, også kalt clusterslynger eller klyngeslynger har blitt ekstra populære de siste par årene. Fargenyansen er klassisk varmhvit og lysslyngene gir virkelig gir et deilig bugnende inntrykk. Hver lysslynge har eget støpsel og skal ikke seriekobles. Pass derfor på at du kjøper lang nok lysslynge slik at den når helt fram til stikkontakten.

2 cm mellom lyspunkt

Det klassiske valget til stolper og gelender

Lysslyngene kommer i forskjellige fargenyanser og forskjellig lengde. Hver lysslynge har eget støpsel og skal ikke seriekobles. Pass derfor på at du kjøper lang nok lysslynge slik at den når helt fram til stikkontakten.

10 cm mellom lyspunkt

Perfekt til trær og busker

Lysslyngene kommer i forskjellige fargenyanser og forskjellig lengde. Hver lysslynge har eget støpsel og skal ikke seriekobles. Pass derfor på at du kjøper lang nok lysslynge slik at den når helt fram til stikkontakten.

Brukes både ute og inne

Lysslynger med batterier

Batteridrevne lysslynger og julelys er rimelig og praktisk dersom du ikke har mange stikkontakter utendørs. Du får mer fleksibilitet til å henge opp julelys der du ønsker. Med de batteridrevne lyslenkene får du timerfunksjon og ulike lysinnstillinger slik at du kan tilpasse ditt behov. Husk å kjøpe AA-batterier.

Dekorer julebordet med lysslynger

Pynt julebordet på en kreativ måte! La lyslenkene ligge i rader på bordet, eller legg de lanterner.

Vi anbefaler

En skinnende stjerne i vinduet

Adventsstjerne

Nyt førjulstiden og dekorer hjemmet med vakre adventsslys! Vi har samlet alt du trenger av adventsstjerner og adventsstaker til adventstiden.

Se årets kolleksjon her →

Se testvinneren

Juletrelys

Vi har samlet alt du trenger av juletrelys og juletrepynt for å gjør juletreet til stuens midtpunkt!

Gå direkte til juletrelys seksjonen →

 

Luciadagen 13. desember

Lucialys

13. desember skal Luciadagen, i tradisjon tro, feires med lucialys, luciakrone og sang. Vi har både lucialys og luciakrone- og ikke glem batteriene som får de til å lyse!

Gå til lucialys →