Utendørs julebelysning

Hvilke julelys bør jeg velge utendørs?

For å finne de lysslyngene som passer ditt behov er det noen ting du bør tenke på. Hva skal du pynte med julebelysning, og hvor lang lysslynge trenger du? Hvor langt er det til nærmeste stikkkontakt? Dette kan avgjøre om du trenger en lyslenke med ledning eller en batteridrevet. I tillegg er det også forskjellige fargenyanser på julebelysning.  

Perfekt til å pynte hjemmet ute og inne

Lysslynger med ledning

Det finnes mange ulike lysslynger med ledning. Her kan du velge mellom tetthet i antall ledpærer, lengde på lysslynge og fargenyanse i pærene. Alle lysslynger med IP44-adapter er godt egnet for utendørs bruk.

Brukes både ute og inne

Lysslynger med batterier

Batteridrevne lysslynger og julelys er rimelig og praktisk dersom du ikke har mange stikkontakter utendørs. Du får mer fleksibilitet til å henge opp julelys der du ønsker. Med de batteridrevne lyslenkene får du timerfunksjon og ulike lysinnstillinger slik at du kan tilpasse ditt behov.

Kombiner som du vil med systemlys!

Lysslynge med små LED-pærer

Lysnett - Perfekt for trær og busker

Når du skal henge opp lys i busker og mindre trær kan det være lurt med et et lysnett. Det er enkelt å bruke og fjerne. Dette skaper et jevnt mønster og gjør det lett å dekorere hele treet.

Istapplysslynge for gelender og vegg

Dekorer julebordet med lysslynger

Pynt julebordet på en kreativ måte! La lyslenkene ligge i rader på bordet, eller legg de lanterner.

Vi anbefaler

En skinnende stjerne i vinduet

Adventsstjerne

Nyt førjulstiden og dekorer hjemmet med vakre adventsslys! Vi har samlet alt du trenger av adventsstjerner og adventsstaker til adventstiden.

Se årets kolleksjon her →

Se testvinneren

Juletrelys

Vi har samlet alt du trenger av juletrelys og juletrepynt for å gjør juletreet til stuens midtpunkt!

Gå direkte til juletrelys seksjonen →

 

Luciadagen 13. desember

Lucialys

13. desember skal Luciadagen, i tradisjon tro, feires med lucialys, luciakrone og sang. Vi har både lucialys og luciakrone- og ikke glem batteriene som får de til å lyse!

Gå til lucialys →