Hvordan fungerer Klikk & hent?

Med Klikk & hent reserverer du varen i butikken slik at den står klar til deg når du skal hente den. Du kan enkelt reservere varen i vår nettbutikk. Velg produktet du ønsker å reservere og deretter klikk «Reserver i butikk». Du får da opp hvilke butikker i nærheten som har din ønskede vare. Du betaler først for varen når du ankommer butikken. Vi holder av varen i 5 virkedager fra varen(e) er blitt bekreftet plukket via e-post/SMS, før reservasjonen blir kansellert.

Relaterte spørsmål

Med dagens løsning har du kun mulighet til å reservere én vare med Klikk & hent-løsningen av gangen. Dersom du ønsker å reservere flere produkter kan du legge inn flere ordre.

Åpne på egen side

Dersom du ønsker å avbryte en Klikk & hent-ordre må du kontakte den Jernia-butiken du har reservert varen hos, slik at de kan kansellere reservasjonen. Dersom dette ikke gjøres vil ordren legges tilbake etter 5 virkedager. Du vil ikke bli belastet ekstra for dette, men det er fint om du gir oss beskjed dersom du ikke lengre ønsker varen.

Finn butikk →

Åpne på egen side

Etter at du har reservert en vare i butikk har vi som mål å ha denne klar til deg i butikken innen maks to timer innenfor butikkens åpningstid.

Du får e-post fra oss så snart varen er klar til henting i din foretrukne Jernia-butikk.

Åpne på egen side