Bedriftskonto

Vi har per i dag ikke et eget profiloppsett for bedriftskontoer. Du kan enkelt lage en bruker som du benytter som bedriftskonto. Dersom du ønsker faktura for din bestilling kan du velge betalignstjenesten «Afterpay» og velge «Foretak» fremfor «Privatperson» når du oppretter fakturaen i utsjekken.

Åpne på egen side

Dersom du ønsker å opprette en faktura for bedrift kan du benytte betalingstjenesten Afterpay.

Velg «Afterpay Faktura» som betalingsmetode, deretter markerer du boksen «Foretak» og skriver inn organisasjonsnummer. Viktig å merke seg er at dersom du skal velge dette alternativet så må adressen som er tilknyttet bedriftens organisasjonsnummer, samsvare med leveringsadressen. Dette er for å unngå svindel.

Dersom du ønsker å få varen levert til en annen adresse, må du opprette faktura som privatperson og videresende denne til din fakturaavdeling.

Vi hjelper deg gjerne, så ikke nøl med å ta kontakt med vårt kundesenter.

Kontakt oss →

Åpne på egen side

Dersom du får opp denne feilmeldingen, betyr det at leveringsadressen ikke samsvarer med adressen som er knyttet opp mot organisasjonsnummeret. Påse at disse to adressene er like dersom du ønsker å opprette faktura for din bedrift. Dette er en nødvendighet av sikkerhetsmessige grunner.

Åpne på egen side

Spons

Det er mange som spør oss om vi kan sponse alt fra organisasjoner, russebiler eller idrettslag. I Jernia har vi en tommefingerregel om at det vi sponser, skal det sponses lokalt. Med andre ord så vil det si at det er opp til hver enkelt Jernia-butikk.

Det er med andre ord lurt av deg å ta kontakt med din nærmeste Jerniabutikk for å høre om de er interessert i å sponse deg.

Kontaktinformasjon til alle butikkene våre finnes butikkoversikten.

Åpne på egen side