HACKIT RISKOKER BOIL IN BOX SORT 18CMX16CM

Se alt fra HACKIT
199,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Boil in Box erstatter behovet for ris kokt i plastposer (Boil-in-bags). Boil in Box er en perforert beholder i matvaregodkjent plast med integrert porsjonanvisning på ris og vann.

Beholder settes i vanlig kjele uten kjelens lokk.Vann fylles til vannporsjonsangvisning korresponderende med risens porsjons valg. Beholderens lokk settes på. Siden vannet også havner på utsiden av beholderen vil vannmengde variere etter størrelse på kjelen. man slipper derfor målebeger, det er bare å fylle ris og vann til de korresponderende porsjonindikatorene. Etter endt koketid, settes beholder på lokket. som nå fungerer som fat og risen serveres rett fra beholder på spisebordet.

Med dette konseptet vil forbruker ha samme enkle tilnærming til koking av ris som Boil in Bag. men uten forurensende plastposer.

Produsent

Varenummer

58019827

EAN

7072118140384

Produsentens Varenummer

116

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser