1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Rengjøring
  4. Vaske vinduer enkelt, raskt og effektivt
Rengjøring

Vaske vinduer enkelt, raskt og effektivt

Hva om vi sa du kunne gjøre unna vindusvasken tre ganger så raskt?

Vaske vinduer enkelt, raskt og effektivt

Overflater som vinduer og speil er ikke nådig når de trenger en vask – det syns som regel veldig godt.

De færreste av oss vasker vinduer oftere enn vi absolutt må. Derfor er det en fordel om du blir fornøyd med resultatet når jobben er unnagjort.

Tradisjonelle metoder etterlater ofte skjolder eller striper på vinduene, og vannsøl langs vinduskarmen. Men det har Kärcher gjort noe med. Løsningen er en batteridrevet vannsuger – mer populært kalt vindusvasker.

Tre ganger mer effektiv

En vindusvasker rengjør glatte overflater raskt og effektivt. Den batteridrevne vannsugeren rengjør faktisk overflatene hele tre ganger hurtigere enn ordinære metoder. Kanskje ikke rart da, at denne «dingsen» stadig blir mer populær.

Gjør vindusvasken til en lek!

– Vindusvaskeren fra Kärcher er praktisk å bruke sammenlignet med ordinær vindusvask med klut, bøtte og nal. Den er cirka tre ganger raskere å vaske med, sier Lars Nyhaugen, markedskommunikasjonssjef hos Kärcher.

Spar tid og krefter: Rengjør tre ganger mer effektivt med vindusvasker. Foto: Kärcher

Stripefritt uten søl

Vindusvaskeren rengjør speil og glass raskt og enkelt – uten striper og søl.

Spray utblandet konsentrat fra flasken, vask med mikrofiberkluten og bruk den batteridrevne vannsugeren til slutt. Det skitne vannet suges opp, og du unngår stygge striper.

– Selve nalen er en kombinasjon av en vannsuger og nal. Den suger opp det skitne vannet i stedet for å dytte vannet til siden. På den måten går det raskt, og du slipper de stygge stripene man ofte får, forklarer Nyhaugen.

Bruk vindusvasker på alle glatte overflater

Til tross for at det kan være rimeligere å kjøpe en vanlig nal, bøtte og klut, er vindusvaskeren vel verdt investeringen. Og den kan brukes på mer enn bare vinduer.

Mange bruksområder: Du kan med fordel bruke vindusvasker også på dusjkabinett, speil og fliser. Foto: Kärcher

– Den kan brukes på speil, dusjkabinett, bilvinduer, ja alle glatte overflater, til og med veggflisene på badet.

Og når vannglasset eller kaffekoppen ligger som en sølepytt over bordet, eller gulvet – hent fram vindusvaskeren og sug opp sølet. Praktisk eller hva?

Store vinduer?

Om du har store vinduer kan det lønne seg å investere i den oppgraderte versjonen WV6 Plus. Det nyeste tilskuddet av vindusvasker har en bredere nal og lenger batteritid. Du kan faktisk vaske opptil 300m² på én lading.

Til store vinduer