Med reservedeler og reparasjon varer tingene dine enda lenger

Skal alt det vi bruker og omgir oss med vare lenge, må det også kunne vedlikeholdes og repareres, og da helst på en så enkel måte som mulig. Klarer vi det, sparer vi både materialer og energi. Hos oss får du løsningen og kunnskapen du trenger for å vedlikeholde og bevare hjemmet og tingene dine, både utvendig og innvendig. Og med passende verktøy er det mye du kan gjøre selv. 

Hos Jernia får du reservedeler til produktene vi selger

Mange av produktene vi omgir oss med, blir like gode som nye hvis du bare kan erstatte delen som er blitt borte. Det kan du hos oss. 

Når noe plutselig mangler …

Hvorfor kjøpe noe nytt når det bare er en del som er blitt borte eller ødelagt? De fleste av produktene vi omgir oss med, blir like gode som nye hvis du bare kan erstatte delen som mangler eller er slitt ut. Vi krever derfor at våre leverandører kan levere reserve- og erstatningsdeler til produktene sine, til en pris som gjør det billigere å fornye enn å kjøpe nytt. Det gjør gode valg enklere.

Når noe stopper opp …

Før eller siden vil selv de beste produkter nå en alder hvor noe skjer. Men det trenger sjelden betyr at livet er over. En ny snor til gressklipperen eller ny tenner til grillen kan være nok til å forlenge levetiden med mange år. Alle våre leverandører må garantere at de kan levere slitasje- og reservedeler som ikke krever fagkompetanse for å skifte.

Din nærmeste Jernia-butikk

Fant du ikke delen på våre nettsider? Prøv i butikken!

Selv om du ikke finner reservedelen du er ute etter på våre nettsider, betyr ikke det at vi ikke kan skaffe den. Stikk innom en av våre butikker og snakk med en av våre medarbeidere, så skal du se at det løser seg.

Når du selv ikke helt vet hvordan …

Det meste er enkelt – når du kan det. Men når du står foran en utfordring du ikke har løst før, kan selv en svært enkel oppgave fortone seg umulig. Da er det fint å få en liten dytt til å komme i gang. Det får du i våre butikker. Våre medarbeidere har som regel erfaring med den utfordringen du står overfor, og kan gi deg nyttige tips og praktisk veiledning til hvordan du går fram for å reparere og vedlikeholde ting som ikke krever fagkompetanse. Velkommen innom! Det er bare å spørre.

Jernia Verksted gjør det for deg

Service på gressklipper kan du fint gjøre selv, men du kan også få Jernia Verksted til å gjøre det for deg.
Jernia Verksted reparerer og tar service på utvalgte produkter slik at du enda enklere kan ta vare på det du allerede har.

Les mer om Jernia Verksted

Knivsliping

Hos Jernia blir kjøkkenkniven så god som ny igjen

Trenger du virkelig ny kjøkkenkniv? Hvorfor ikke heller slipe den du har? Ta den med til oss, så fikser vi det. Vi har utstyr og fagkunnskap som sikrer at knivene dine alltid er en glede å bruke. Og har du skuffen full av kniver du ikke lenger bruker, kan du leverer dem inn til oss, og gi metallet nytt liv. Vi gir deg dessuten 20 prosent «innbytterabatt» på en ny kniv.

Les mer om knivsliping

Vi vil gjerne høre fra deg!

«Varer som varer», innbytteordninger, tjenester, Miljøfyrtårn, svanemerkede produkter, klimaregnskap….

Det er mye vi gjør, men vi kan alltids gjøre mer. Har du innspill på hva mer vi kan gjøre, hører vi gjerne fra deg.

Ta kontakt