Utleie

Vi hjelper deg med utstyr til prosjektet

Når du ikke vil eie, driver vi også med utleie! Vi hjelper deg med riktig utstyr akkurat når du du trenger det. Smart for lommeboka og smart for miljøet.

Gå til utleieportal

 

Enkelt og forutsigbart

Bestill på nett - hent i butikk

Slik gjør du:

  1. Gå til i vår utleieportal
  2. Legg inn ønsket dag for henting og ønsket dag for levering. Fyll inn påkrevd informasjon og betal for din bestilling. Merk at det reserveres et despositum på ditt betalingskort. Depositumet holdes kun som sikkerhet mot skade og sen retur og vil frigis så snart produktet er levert tilbake i godkjent stand.
  3. Du mottar en kvittering på bestillingen på e-post, og varen vil ligge klar i din butikk til avtalt tid. Vi anbefaler å ta med referansenummeret på bestillingen ved henting. Evt ha med legitimasjon.
  4. Du er klar til start!
Fordeler ved utleie

Bærekraftig

Tenk miljø- tenk gjenbruk. Vi ønsker å hjelpe deg med å leve mer bærekraftig og ta bærekraftige valg. Økt gjenbruk sparer miljøet for belastning. Sammen sparer vi energi i utvinning av råvarer og produksjon samtidig som at vi reduserer avfall.

Fordeler ved utleie

Få ferdig prosjektene

Har du en TV du gjerne skulle fått opp på murveggen, men syns det er litt voldsomt å kjøpe en borhammer for en 10 minutters jobb? Eller har planene om ny og utvidet terrasse igjen blitt utsatt fordi det er mye utstyr som trengs for å få det ferdig? Få det gjort og bevar husfreden. Happy wife happy life!

Vi har utstyr til disse jobbene

Fordeler ved utleie

Lei mer - ei mindre

Vi er mange som ikke har plass til å oppbevare utstyr som sjelden brukes. Og om du har ledig plass- er det allikevel verdt å kjøpe inn utstyr du ikke skal bruke igjen i overskuelig framtid? Spar penger og oppbevaringsplass ved å leie når du trenger utstyr, og la oss stå for oppbevaringen.

Vi leier ut dette utstyret

 

Fordeler ved utleie

Fiks mer - kast mindre

Med riktig utstyr blir det enklere å vedlikeholde og fikse tingene du har, framfor å kaste for å kjøpe nytt. Er teppet i stua misfarget og flekkete? Bruk en tepperenser for å fjerne flekker og fjerne vond lukt. Ved å fikse mer og kaste mindre sparer du penger samtidig som at du sparer miljøet.

Få mer inspirasjon til hvordan du kan ta vare på tingene dine