TA VARE PÅ TERRASSEN

Terrassevedlikehold

Sommeren er kort og utetiden er dyrbar. Terrassen er gjerne en utvidelse av stua i sommerhalvåret, og med en godt vedlikeholdt terrasse er det enklere å nyte tiden ute. Ta vare på terrassen, vi hjelper deg med riktig utstyr! 🧹

Sioox Terrassebeis Viktig forarbeid Beise terrasse steg for steg Tips og inspirasjon

Terrassebehandling som erstatter terrassebeis

SIOOX – Opptil 12 års varighet!

Sioox er et revolusjonerende naturprodukt som gir terrassen en jevn og flott overflate som føles silkemyk under føttene. Sioox er miljøvennlig og økologisk og kan brukes på alle typer tresorter, uansett alder og tidligere vedlikehold. Det beste av alt – opptil 12 års varighet!

Les mer om Sioox →

Beskytt terrassen med Sioox

Velg fargen som passer huset best!

Terrassebeis

Når du skal beise terrassen ønsker du selvsagt å være forsikret om at treverket du skal gå på skal være godt beskyttet. Samtidig er det en fordel å velge en terrassebeisfarge som står godt til huset, og som passer omgivelsene. Det bidrar til et elegant og helhetlig inntrykk. Vi gir deg tipsene som sikrer begge deler.

Les mer her →

Populær ferdigblandet terrassebeis

Kjøp ferdigblandet terrassebeis på nett

Slipp kø og ventetid

Velg blant alle Jotuns terrassebeisfarger og kjøp ferdigblandet terrassebeis på nett. Hent i din nærmeste Jernia-butikk innen to timer.

Prøv vår malingsvelger

Grundig forarbeid

Spar deg selv for vedlikeholdsarbeid

Når du skal beise terrassen er det viktig at du gjør et grundig og godt forarbeid. Med godt forarbeid kan du nyte terrassen enda lenger før du må på’n igjen neste gang.

Les om hva du bør tenke på →

Forarbeid og vask av terrasse

Vi anbefaler:

1 skaft – 8 koster

Om du trodde at en kost er en kost, så er det kun delvis sant. Med ulik størrelse, tetthet og stivhet i børstene kan du med ett skaft variere kost etter arbeidsoppgave. Børstehodene er enkle å sette på, ta av og å oppbevare. Og det viktigste av alt, med det smarte festesystemet sitter kosten trygt på, så du kan jobbe effektivt!

Til påføring av beis og Sioox

Anbefalte produkter

Beise terrasse steg for steg

Slik at du kan nyte din terrasse enda lenger.

Gå til guide

Vi hjelper deg på veien til "ny" terrasse

Når du skal beise terrassen er det lurt å tenke gjennom hvilken farge som vil gi huset og uterommet ditt helhet og harmoni. Vi har medarbeidere i alle våre butikker som gledelig hjelper deg på veien til «ny» terrasse.

Luado

Få hjelp til hverdagsprosjektene

Når ikke tiden eller ferdighetene strekker til kan du få hjelp til å fikse hverdagsprosjektene med Luado.

Les mer om tjenesten her →