1. Hjem
  2. Jernia hjelper deg
  3. Innbytteordning – spar penger og miljø

Innbytteordning – spar penger og miljø

Sammen gir vi nytt liv til gamle stekepanner, gryter og ødelagt servise. Få 20 % innbytterabatt* på tilsvarende vare når du leverer den gamle til gjenvinning hos oss.

*Rabatten trekkes fra ordinærpris og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjenbruk sparer 94 % av energiforbruket

Vi vil ha stekepanna tilbake!

Ikke bare stekepanna, men også gamle gryter, kasseroller og kjøkkenkniver. Metallet sender vi med Norsk Gjenvinning til resirkulering slik at metallet kan brukes igjen. Og vinningen er stor. Gjenbruk av metall er ti ganger mer klimavennlig enn utvinning av råmaterialer. Og like viktig er råvareknapphet – for å produsere nye produkter av resirkulert metall trenger vi ditt gamle.

Sammen reduserer vi klimafotavtrykket med 80 %

Ødelagt glass og servise skal verken i glasscontainer – eller restavfall!

Endelig er det en gjenvinningsløsning for porselen, keramikk, krystall og drikkeglass. I samarbeid med Norsk Gjenvinning sørger vi for at det som tidligere måtte i restavfallet kan få nytt liv som erstatning for betong i produkter til byggebransjen. Alt av glass, porselen og keramikk som blir levert til oss blir gjenvunnet. De vil utgjøre 60 % av nye byggematerialer, og kutter klimaavtrykket på materialene med 80 %.
Innbytte av glass, porselen og keramikk gjelder foreløpig fra Trondheim og sørover.

Les mer om miljøløsningen

100,- innbytterabatt

Visste du at...

Du får 100,- i innbytterabatt ved kjøp av en gjenbrukt brannslukker når du leverer din gamle 6 kg brannslukker hos oss. Enkelt og trygt for deg – best for miljøet.

Les mer om gjenbrukte brannslukkere