Hold skadedyrene unna

Der det er hjerterom er det husrom sies det gjerne. Ordtaket har imidlertid sine begrensninger. Alle årstider kan by på utfordringer med ubudne gjester du helst vil være foruten. Vi har insektsmiddel som hjelper deg bli kvitt maur, skjeggkre, veps og mygg. Har du fått rotter eller mus i hus har vi også et stort utvalg av effektive musefeller og rottefeller.

Bestselgere

Våre toppselgere

Bli kvitt maur inne

Våre mest solgte

Bli kvitt maur ute

Bli kvitt

Maur

Et av de vanligste småkrypene å få uønsket besøk av er maur. I Norge har vi ca. 10 forskjellige typer maur, og fire av dem kan forårsake alvorlig materiell skade. Det er forskjellige måter å bli kvitt maur på, og det avhenger i stor grad av om problemet er inne eller ute.

Se alle midler mot maur →

 

Våre anbafalinger

Mot mygg

Bli kvitt myggen!

Kløende myggstikk og summende lyder når du prøver å finne nattesøvnen- Irriterende sier du?  Vi har midler som hjelper deg bli kvitt mygg enten du skal nyte sommerkvelden ute på terrassen eller sove godt om natten.

Se vårt utvalg →

 

Anbefalte produkter

Bli kvitt mus

Unngå å få rotter og mus i hus

Ly, varme og mat er noe av det mus og rotter søker. Mus er dyktige klatrere og kommer seg enkelt gjennom små sprekker i grunnmur eller andre åpninger. Rottene er større, men felles for de begge er at de liker seg godt i fukt. Kjellere er ofte derfor et rom hvor mange opplever plager med skadedyret. Samtidig kan de finne seg til rette på loft og inne i veggen din. De formerer seg fort, så innfør tiltak så fort du fatter mistanke om at gnagerne har søkt ly akkurat hos deg. I tillegg til å være en ubehagelig og illeluktende plage, kan både mus og rotter gjøre stor skade på hus og være bærere av smitte. Bekjempelsesmetoden mot gnagerne er tilnærmet lik. Mus kan bekjempes både ved musefelle og musegift, mens rotter bekjempes med rottefelle.

Se hele utvalget av produkter mot mus og rotter →

 

Anbefalte produkter

Bekjempelse av rotter

Vi har også