<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Plaget av mygg?

Er du plaget av mygg som ønsker selskap på varme sommerkvelder? Vi gir deg tipsene for å holde myggen unna og unngå myggstikk.

Plaget av mygg?
Er myggen en stor plage for deg om sommeren?

Når sommeren først er her er det deilig å kunne nyte late sommerdager og sommerkvelder ute. Dessverre trives også mygg like godt som vi gjøre på varme sommerkvelder og sommernetter. Vi har samlet tips som kan hjelpe deg med å nye sommerkvelden uten å bli plaget av mygg.

Bruk myggspiral eller myggjager

Mange sverger fortsatt til god gammeldags myggspiral. En myggspiral lukter lite og er et effektivt og rimelig alternativ til å holde myggen unna. En annen mulighet er å benytte en myggjager. En myggjager er enkel i bruk og kan gi deg opptil 20 m² myggfri sone. Alt du trenger å gjøre er å sette i en gasspatron, en luktepute og skru den på. En bonus er at den, i tillegg til å holde myggen unna, også holder knott og andre stikkende insekter unna.

Begrens din egen kroppslukt

Myggen tiltrekkes kroppslukt og er spesielt tiltrukket av svette. Er du nydusjet og har rene klær, vil myggen vie deg mindre interesse.

Bruk bukse og langermet genser

Å dekke til huden er et godt tiltak for å forhindre kløende myggstikk. Med tildekket hud har myggen gjør du matveien lenger og du blir langt mindre attraktiv for blodsugeren.

Bruk myggolje på udekket hud

På varme sommerkvelder er det likevel godt å sitte med lite klær. Bruker du myggolje på udekket hud sitter du trygt, også i kortbukse og t-skjorte.

Installer myggnetting på soverommet

Myggen har svært enkle arbeidsforhold når du sover. For å hindre at myggen kommer inn på soverommet ditt kan det installeres en myggnetting foran vinduet. Frisk luft må man ha, og en myggnetting gir deg både dette og et myggfritt soverom.

Holder dører lukket

Holder du dørene lukket før du legger deg på kvelden kommer ikke myggen inn. Hvem vil vel ha mygg surrende rundt seg når man sitter innendørs og koser deg med en bok eller en film i sommernatten?

Thermacell Halo gir opptil 20 m² insektsfri sone.

LES OGSÅ: Slik forhindrer du flått-sommer

Vi anbefaler