ROTTEFELLE ELEKTRISK
Logo for VICTOR

VICTOR ROTTEFELLE ELEKTRISK

0 av 5

Rask og human avliving

Enkelt og brukervennlig design

Opptil 50 fangst per. batteriskift

Tøm fellen uten berøring

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 46 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Victor® Elektrisk Rottefelle – er en effektive løsning for å håndtere rotteproblemer på en trygg og effektiv måte. Med denne elektriske fellen kan du avlive rotter på sekunder, og den kan håndtere opptil 50 gnagere på et batterisett. Fellen drives av 4 x C-batterier (batterier ikke inkludert), og den fanger én rotte om gangen. Du trenger ikke å bekymre deg for å se eller røre den døde rotten når du tømmer fellen, da innholdet enkelt kan tømmes i en avfallsbeholder.

Victor® Elektrisk Rottefelle er en trygg og miljøvennlig løsning uten bruk av giftstoffer eller kjemikalier. Når en rotte går inn i fellen og berører begge metallplatene, aktiveres en rask og human avlivningsprosess.

Fellen er utstyrt med en praktisk LED-lysfunksjon som varsler deg om fangsten ved å blinke grønt i opptil en uke. Når batterinivået blir lavt, vil lyset endre seg til rødt, som en påminnelse om å bytte batteriene. Dette gjør Victor® Elektrisk Rottefelle til en pålitelig løsning for å bekjempe rotteproblemer.

Vi anbefaler å bruke lokkemat med høyt proteininnhold, som for eksempel peanøttsmør. Fellen kan trygt brukes i hjemmet, selv om du har kjæledyr som hund eller katt. Merk at fellen likevel bør brukes med omhu i nærheten av barn og kjæledyr.

Vær oppmerksom på at elektriske feller kun er ment for innendørs bruk i tørre, rene og tempererte omgivelser.

Med Victor® Elektrisk Rottefelle kan du ta kontroll over rotteproblemet på en trygg og effektiv måte.

Vurderinger og omtaler