FLÅTTKONTROLL 340M2
FLÅTTKONTROLL 340M2
FLÅTTKONTROLL 340M2
Logo for THERMACELL

THERMACELL FLÅTTKONTROLL 340M2

Effektiv og miljøvennlig
0 av 5

Trygg og effektiv

Enkel og miljøvennlig å bruke

Kan redusere bestanden med opptil 90%

Ikke farlig for husdyr, mennesker eller mus

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

THERMACELL FLÅTTKONTROLL 340M²

Thermacell presenterer en ny og revolusjonerende metode å redusere flåttbestanden og redusere risiko for borrelia og TBE smitte. Thermacell Flåttkontroll benytter seg av økosystemet for å spre flåttdrepende middel til områder hvor flåtten holder til. 

Thermacell Flåttkontroll er ruller fylt med biologisk nedbrytbar, spesialtilpasset bomulls-stoff som dreper flått. Mus, som er er den viktigste verten for flåttlarver og -nymfer, tiltrekkes rullen da bomullet passer perfekt som byggemateriale for musereir. Flått og flåttnymfer som fester seg på mus kommer i kontakt med middelet og dør. 

Thermacell Flåttkontroll plasseres ved blomsterbed, busker, vedstabler, steingjerder eller andre egnede steder. I og med at flåttrullene er nedbrytbare vil de ikke etterlate seg spor i naturen. Dersom det brukes 2 ganger årlig vil du kunne fjerne flått og være beskyttet hele året. 

Merk at middelet ikke er farlig for husdyr, mennesker eller mus.

Pakningen innholder 8 Flåttkontroll-ruller.

*Thermacell Flåttkontroll er utviklet og paterntert av forskere fra Harvard University. Tester viser at metoden kan redusere bestanden av flått med 90% i området det legges ut. Den mest omfattende studien ble utført på omlag 50 ulike steder og strekker seg over en periode på 8 år.

Vurderinger og omtaler