MUSEFELLE MULTI-KILL ELEKTRISK
Logo for VICTOR

VICTOR MUSEFELLE MULTI-KILL ELEKTRISK

0 av 5

Rask og human avliving

Enkelt og brukervennlig design

Fanger opptil 10 mus før tømming

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Victor Multikill er den kraftigste og mest avanserte musefellen for konsumentmarkedet. Den passer for områder med mye mus, og gir rask og human avliving av opptil 150 mus pr batteriskifte. Musefellen er utstyrt med to innganger på baksiden, som leder musen inn i et "Shock N Drop"- kammer hvor agnet er plassert. For å komme til agnet må musen gå på metallplater hvor den får et raskt og humant sjokk som dreper musen på mindre enn tre sekunder. Etter at musen er drept roterer kammeret og tømmer musen i en oppsamlingsskuff. Fellen tilbakestilles automatisk.  

Et lys plassert over strømbryteren blinker grønt for å indikere fangst, lyser gult ved full fangstskuff, og rødt ved lavt batterinivå.  

Bli kvitt museplagen en gang for alle med Victor Multi-Kill Elektrisk Musefelle – den ultimate løsningen for å bekjempe mus. Denne innovative musefellen er designet for å takle store musepopulasjoner og kan fange opptil 10 mus før den trenger tømming. Den er enkel, effektiv og human, og gir deg fred i sinnet mens den tar vare på problemet.

Victor® Multi-Kill Musefelle har to innganger som øker sjansene for å fange flere mus samtidig. Plasser fellen der du har sett mus, legg i agnet og vent på resultatene. For hver vellykkede fangst vil det grønne lyset på toppen av fellen blinke, slik at du enkelt kan se når den har gjort jobben sin.

En av fordelene med Victor Multi-Kill Musefelle er dens giftfrie og kjemikalie-frie design. Den er drevet av fire C-batterier (medfølger*), og den innebygde sensoren registrerer når musen går inn i fellen. Musen kan ikke unnslippe, da den utløser et raskt og humant elektrisk støt når den berører metallplatene. Dette sikrer en rask og etisk avlivning på mindre enn tre sekunder, og den døde musen havner trygt i oppsamlingsbeholderen.

Tømmeprosessen er enkel – dra ut fangstskuffen og kast innholdet direkte i søppelbøtten. Du trenger ikke engang å se på de døde musene, noe som gjør opplevelsen mer hygienisk og mindre ubehagelig.

Victor Multi-Kill Musefelle kan trygt plasseres i ethvert rom i hjemmet ditt, selv om du har kjæledyr som hund eller katt. Vi anbefaler likevel å være forsiktig og plassere fellen på steder utilgjengelige for barn og kjæledyr.

TIPS:
For beste resultater anbefaler vi å bruke lokkemat med høyt proteininnhold, for eksempel peanøttsmør, som agn. Mengden skal ikke være mer enn på størrelsen med en ert. For mye lokkemat kan føre til at musen prøver å gnage seg gjennom fellen i området lokkematen er plassert.

Merk at elektriske feller kun er beregnet for innendørs bruk i tørre og romtempererte omgivelser.

Vurderinger og omtaler