For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Bli kvitt mus og rotter

Høsten har meldt sin ankomst og snart kommer kulden og vinteren. Lite overraskende er det ikke bare oss mennesker som trekker oss inn og tilbringer mer tid innendørs når det blir kaldere i lufta. Rotter og mus vil også søke varme og ly – unngå å få mus i hus. Her er våre tips for effektiv og human bekjempelse av rotter og mus!

Bli kvitt mus og rotter

Mus

Musen er en dyktig klatrer og klarer enkelt å skvise seg gjennom små sprekker i grunnmur eller andre åpninger for å komme inn. Både ly, varme og mat er attraktive mål for en liten gnager. De liker seg godt i fukt, så kjellere er et rom hvor mange opplever plager med skadedyret samtidig som de kan slå seg til rette på loft og inne i veggen din. I tillegg til å være en ubehagelig plage kan både rotter og mus være bærere av smitte og selve dyret og avføringen deres er svært illeluktende.

 

Elektrisk musefelle Victor Multikill er den kraftigste musefellen du får tak i på konsumentmarkedet. En elektrisk musefelle er miljøvennlig og gjør at du slipper å bruke gift. Fellen har to innganger som leder inn til et kammer hvor man plasserer et agn. Inne i kammeret må musen gå over en metallplate som gir et kraftig og raskt elektrisk støt som tar livet av dyret på under tre sekunder. Kammeret roteres deretter og tømmer musen i et eget oppsamlingsrom. Oppsamlingsskuffen rommer ca. 10 døde mus. Et lys på toppen av kassen signaliserer om det er blitt fanget mus eller ikke, når oppsamlingsskuffen er full og når det trengs et batteriskift.

 

Musefellen Victor Multikill passer for områder med mye mus da den avliver opptil 150 mus per batteriskifte. Musefellen er til innendørs bruk og plasseres der du opplever et problem med skadedyret.

Victor Multikill elektrisk musefelle er den kraftigste som finnes på markedet. I tillegg er den miljøvennlig og du slipper å håndtere gift.

Victor Multikill elektrisk musefelle er den kraftigste som finnes på markedet. I tillegg er den miljøvennlig og du slipper å håndtere gift.

 

Rotter

Rottene er en mye større gnager enn musen og har kapasitet til å gjøre stor skade på ditt hjem. Rottene elsker og gnage på omtrent hva som helst og kan bite over strømledninger, gnage i stykker treverk og vannrør. Oppdager du rotter i hjemmet bør du handle raskt da de formerer seg hurtig og hyppig. Akkurat som musen er rotten illeluktende og kan bære smitte.

 

Er du usikker på om du har fått rotter på besøk? De vanligste tegnene på at rotter har tatt seg inn i hjemmet er lyder fra vegg, tak eller gulv. De er mest aktive om natten så forsøk å hør etter når mørket har falt. Lukt og ekskrementer er også tegn på at enten rotter eller mus har kommet seg inn.

 

En elektronisk rottefelle fra Victor kan hjelpe deg med å bli kvitt rotter. Den er så kraftig at den effektivt dreper selv de største rotter. Denne fellen dreper 50 rotter per batteriskifte på samme humane måte som musefellen med elektrisk støt.

Victor rottefelle er en elektronisk rottefelle som dreper selv de største rotter

Victor rottefelle er en elektronisk rottefelle som dreper selv de største rotter

 

Forebyggende tiltak

Det finnes en del enkle grep man kan ta for å unngå rotter og mus i og rundt huset ditt. Som nevnt søker skadedyrene husly når temperaturene faller samtidig som de også jakter på mat. Pass derfor på at alle sprekker i fasader og andre mulige innganger er tettet igjen. Mus kan trenge seg gjennom små rom og sprekker på 6 millimeter mens rotter trenger 12 millimeter for å ta seg inn. La heller ikke søppel og annet rot stå ute langs huset ditt.

 

Med disse tipsene og produktene ønsker vi deg en riktig god og gnagerfri høst!

 

Relaterte produkter