Klikk & Hent i over 130 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Røking av grillmat

Til røking av grillmat brukes hovedsaklig treflis. Mange liker å lage egne røkefliser av epletrær, bjørk, bøk og andre egnede løv- og frukttrær, men du får også et spennende utvalg i butikken. Du kan også bruke en røkeplanke.

Røking av grillmat

Til røking av grillmat brukes hovedsakelig treflis. Det finnes to typer: Mesquite og hickory.

Røking er enkelt
Legg treflisene i vann før bruk (ca.30 min). La dem bli skikkelig gjennomvåte. Poenget er å
skape mye røyk når flisene kommer på grillen, og det blir mest røyk når de er skikkelig
gjennomtrukne.

Røking på kull
Har du kullgrill legges flisene rett på kullet.

Røking på gass
Har du gassgrill pakker du de våre flisene inn i aluminiumsfolie, stikker noen hull på folien
og legger pakke med flis rett på brenneren. Når det begynner å ryke, flytter du flisene opp
på risten. Har du røkeboks, bruker du det.

Relaterte produkter