<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Batteridrevne gressklippere for små og store hager

Lei av bensin og vedlikehold, eller ledninger når du skal klippe gresset? Da er kanskje en oppladbar gressklipper noe for deg.

Batteridrevne gressklippere for små og store hager
Vi har sett en stor utvikling på de batteridrevne gressklipperne de siste årene, og mange foretrekker de oppladbare, fremfor bensindrevne og elektriske gressklippere med ledning. Her får du vite mer om fordelene og ulempene ved oppladbare gressklippere. Vi kommer også med en anbefaling til deg med store, middels store eller mindre urbane plener.

Innhold:

 1. Fordelene med batteridrevet gressklipper
 2. Ulempene med batteridrevet gressklipper
 3. Batteridrevet gressklipper for deg med liten hage
 4. Batteridrevet gressklipper for deg med middels stor hage
 5. Batteridrevet gressklipper for deg med stor hage
 6. Elektrisk gressklipper med ledning
 7. La robotgressklipperen gjøre jobben for deg

 

Fordelene med batteridrevet gressklipper

Gressklippere drevet på batteri er gjerne mer miljøvennlige enn de bensindrevne. De krever mindre vedlikehold og har nok kapasitet til å dekke større plener.

Du trenger ikke bekymre deg for at du har nok bensin når du først har bestemt deg for å brette opp ermene. De batteridrevne gressklipperne er gjerne nokså nette (veier fra 10 kg) og tar ikke mye plass i bod eller garasje.

I tillegg er elektriske gressklippere mer stillegående og oser ikke av eksos. Perfekt hvis du ikke vil forstyrre naboen eller familien.

Fordelene kort oppsummert:

 • God pris
 • Ofte mindre støyete
 • Lett å manøvrere
 • Tar liten plass
 • Dekker alt fra store til små plener
 • Ingen ledning
 • Slipper vedlikehold
 • Lett å rengjøre
Mann som bøyer seg ned for å se på batteridreven gressklipper i hage

TAR LITEN PLASS OG ER ENKEL Å VEDLIKEHOLDE: De batteridrevne gressklipperne fra Bosch er ikke bare mer stillegående. Den tar lite plass i bod og garasje, og er enklere å rengjøre og vedlikeholde sammenlignet med de bensindrevne gressklipperne. I tillegg slipper du å bekymre deg for å klippe over ledningen.

 

Ulemper med batteridrevet gressklipper

Den største ulempen med oppladbare gressklippere er hvis du har hager med skråning. De fleste modellene har ikke drahjelp slik som de bensindrevne.

Samtidig er det verdt å nevne at de batteridrevne gressklipperne er mye lettere enn de bensindrevne gressklippere, og flere modeller kommer med justerbart håndtak slik at du kan stille den inn til riktig og god arbeidsposisjon.

Avhengig av rekkevidden på gressklipperen og på og størrelse på hagen din, må man også lade batteriet med jevne mellomrom. Kjøper du en som passer ditt bruk, vil ikke dette oppleves som noe problem.

I likhet med de bensindrevne så fungerer de oppladbare gressklipperne best på tørt gress, og rekkevidden vil reduseres noe dersom gresset er vått.

Ulempene kort oppsummert:

 • Fleste modeller har ikke drahjelp for skråninger
 • Må lades med jevne mellomrom

 

Slik velger du den riktige batteridrevne gressklipperen for deg

Det viktigste spørsmålet du skal stille deg når du skal kjøpe en bensindreven gressklipper er hvor mye rekkevidde du trenger. Det er ingen grunn til rekkeviddeangst, og ladekapasiteten har blitt ganske god.

Batteridreven gressklipper for deg med liten hage

(opptil 300 m²)

Hils på Bosch CityMower18 for urbane hager

 

Med Bosch CityMower18 har du det du trenger for å klippe opptil 300 . I tillegg kan du regulere klippehøyde i tre ulike nivåer. Den klipper også godt langs murer og kanter.

Den har et kraftig 18 volts batteri som gir deg kraft og rekkevidde. Som en bonus kan du benytte batteriet du får med til alt i 18V-serien til Bosch som drill, pussemaskin, gresstrimmer og grensag. Det gjør at du sparer noen kroner på resten av det batteridrevne hageutstyret ditt. Bra for deg, og bedre for miljøet. Og har du batteriet fra før kan du kjøpe Bosch CityMower18 Solo, altså samme gressklipper men uten batteri.

Passer for  Kraftig batteridrevet plenklipper for byhager
Vekt 9,4 kg 
Rekkevidde opptil 300 m²
Klippehøyde 3 nivåer: 30-60 mm
Type håndtak Ergonomiske håndtak som gir godt grep og god kontroll
Klippebredde 32 cm
Batteri 18v
Batteriladetid 95 min
Oppsamler for gress 31 Liter
Leveres med 1 batteripakke PBA 18V 4.0Ah W-C

Lader AL 1810 CV

 

Batteridreven gressklipper for deg med middels stor hage

(opptil 300-550 m²)

 

Den hurtigladende og komfortable Bosch UniversalRotak 36-550

 

Bosch UniversalRotak 36-550 imponerer de fleste fordi den er overraskende komfortabel og leverer gode resultater, uten å lage støy. Du får en hurtiglader til batteriet som lader raskt: 80 % på litt over 90 minutter.

Gressklipperen har seks forskjellige klippehøyder. I tillegg har du et design på håndtaket som gir deg godt grep og en komfortabel opplevelse. Den kan også brukes til å kverne løv.

Du kan også her benytte det medfølgende batteriet til alt i 36V-serien til Bosch som gresstrimmer, hekksaks, motorsag og ryddesag.

Siden 36V-batteriet fra Bosch passer flere maskiner med samme batteri, sparer du både penger og miljøet.

Passer for  Deg med hager opptil 550 m² og vil kutte både gress og samle opp løv
Vekt 15 kg 
Rekkevidde opptil 550 m²
Klippehøyde 6 nivåer: 25-70 mm
Type håndtak ErgoFlex: Ergonomiske håndtak som gir godt grep og god kontroll
Klippebredde 38 cm
Batteri 36v
Batteriladetid 80% på 96 min
Oppsamler for gress 40 Liter

 

Batteridreven gressklipper for deg med stor hage

(550-650m²)

Stor rekkevidde og justerbart håndtak Bosch AdvancedRotak 36-650

 

Har du stor hage kan det være riktig å velge en batteridreven gressklipper med større rekkevidde. Du får samme frihetsfølelse uten ledning eller bråk fra bensin og Bosch garanterer deg 60 % mindre støy.

Forskjellen fra denne og Bosch UniversalRotak er at du får enda bredere klippebredde som gjør at jobben går raskere, samt høyere klippehøyde på opptil 80 mm. Med denne får du også justerbare håndtak slik at du kan stille den inn til å passe akkurat din høyde.

Passer for  Deg med hager opptil 650 m² og vil kutte både gress og samle opp løv
Vekt 17,5 kg 
Rekkevidde opptil 650 m²
Klippehøyde 7 nivåer: 25-80 mm
Type håndtak ErgoSlide: Ergonomiske håndtak som du kan justere høyden på
Klippebredde 42 cm
Batteri 36v
Batteriladetid 125 min (80% på 96 min)
Oppsamler for gress 50 Liter

MER POPULÆRE ENN BENSINDREVNE GRESSKLIPPERE: De batteridrevne gressklipperne har blitt stadig mer populære og har de senere årene overgått motoriserte gressklippere. Si hei til en mer behagelig og stillegående opplevelse med Bosch AdvancedRotak 36-650.

 

Ikke helt overbevist om batteridreven gressklipper?

Dersom du er usikker på om batteridreven gressklipper er noe for deg, er kanskje denne elektriske gressklipperen Bosch sin gressklipper med elektrisk arm med ledning et godt alternativ.

 

Bosch sin Rotak-serie har vunnet flere best i test og vi får stadig gode tilbakemeldinger på den. Den har en kraftig motor og kompakt design som ikke tar for mye plass.

Spar tid og krefter samtidig som du får en jevn og pen plen.

TA DET HELT MED RO: Med robotgressklipper sparer du tid og krefter samtidig som du får en jevn og pen plen. De nye robotgressklipperne er kraftigere enn noen gang, og kan enkelt fjernstyres med din telefon.

 

Robotgressklipperen gjør jobben for deg

Det er mange av oss som ikke har så grønne fingre, og ei heller tid til å klippe plen. Da kan en robotgressklipper være et godt alternativ.

 De nye robotgressklipperne er sterkere enn noen gang, og har smartere teknologi. Noen modeller kan også fjernstyres med mobil.

 

Robotgressklipperen klipper plenen ofte, slik at du får en jevnere plen hele tiden. Vi er behjelpelig med installasjon dersom du ønsker dette.

Fordeler:

 • Du slipper å gjøre noen ting – vi kan også installere den for deg
 • Klipper gresset oftere
 • Den lader seg selv
 • Ingen begrensning på rekkevidde

Ulemper:

 • Noen begrensinger ved bratte skråninger og smale passasjer

Bestill din nye batteridrevne gressklipper i dag