<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Bruk ett batteri til flere maskiner

Ett batteri og én lader er alt du trenger for å ta i bruk en rekke forskjellige maskiner fra Bosch. Det sparer du penger på.

Bruk ett batteri til flere maskiner
SPAR PENGER: Kjøper du ett batterisett, blir det billigere å supplere med flere maskiner

Power for ALL fra Bosch er en løsning som gjør at ett batteri passer til alle Bosch-maskiner i samme spenningsklasse. Det oppladbare 18V-batteriet kan du bruke i alle Bosch-maskiner i Power for ALL-systemet, som består av både verktøy og hageredskaper.

– Når du kun trenger ett batteri, sparer du penger hver gang du kjøper en ny maskin i 18V-systemet, da maskinene er billigere uten egen ladere og batterier, forteller Einar Mjelde, Key Account Manager i Bosch.

Bosch batteri Power For All

ENKELT OG EFFEKTIVT: Du trenger kun ett batterisett, da det går til alle maskinene i Power for ALL-serien

Dette er et kompakt og effektivt batteri med en styringsenhet kalt Syneon-Chip, som gir optimal utnyttelse av batteriet, og dermed lenger batterikapasitet.

Batteriet har 2,5 Ah – en verdi som forklarer hvor mye brukstid batteriet har per lading. Jo høyere Ah batteriet har, jo lenger brukstid.

– Dette er et sterkt batteri med lang driftslengde. Du kan for eksempel skru mer enn 500 skruer på 6x60mm i treverk på bare én ladning. I tillegg får du full power på batteriet helt til det siste, uten at energinivået faller, forteller Mjelde.

Se også vår guide til hvordan velge riktig drill.

Kraftig og fleksibelt batteri

Eksentersliper fra Bosch med Power for All

EKSENTERSLIPER ADVANCED ORBIT: En av mange bestselgere som er kompatibel med det oppladbare batteriet fra Bosch

Jernia tilbyr en rekke maskiner i Power for ALL-systemet. Blant annet finner du drill, sirkelsag, stikksag og gresstrimmer.

En stor fordel med batteripakken er selve ladetiden. På kun 40 minutter lades batteriet opp til 80%. Er du derimot en svært hyppig bruker av ulike maskiner, kan du vurdere å kjøpe et ekstra batteri.

– Da har du alltid har et fulladet batteri for hånden. Du trenger ikke stoppe for å lade, men bytter på hvilket du bruker og hvilket batteri som står til lading, forteller Mjelde.

Både batteriet og laderen får du kjøpt separat dersom du trenger det.

Les om hvordan velge de viktigste verktøyene i verktøykassa.

Relaterte produkter