Klikk & Hent i over 140 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Oppskrift på enkel lammecarre

Litt kos i påsken med lam er ingen dårlig idé, og derfor byr vi på en enkel oppskrift på lammecarré. Passer ypperlig på hverdagsimponere i påsken.

Oppskrift på enkel lammecarre
Hverdagsimponer i påsken med lammecarre på menyen

Lammecarre er kjempegodt og mye enklere å lage enn det mange tror. Finn frem ingrediensene og server lam i påsken!

Se også oppskrift på rundstykker med havre

Ingredienser

  • 1 kg lammesadel
  • 3 stk hvitløksfedd
  • Frisk timian
  • Frisk rosmarin
  • 3 ss olje eller smør til steking
  • Smak til med salt og pepper

Hva med å teste ut rivjernet fra Rosendahl, så slipper du å hakke opp hvitløken.

Slik gjør du

Gni kjøttet inn med et fedd hvitløk, finhakk resten av hvitløken. Rull kjøttet i en god dose med salt og pepper, og noen klyper timian og rosmarin. Brun kjøttet i stekepanne godt på begge sider i en blanding av olje og et par spiseskjeer, og tilsett deretter et par finhakket fedd hvitløk. La hvile i minst ett kvarter. Før servering; sett kjøttet inn i stekeovn på 180 grader i ca 20 minutter. La kjøttet hvile i ca ett kvarter. Server kjøttet gjerne med hjemmelaget potetmos og grønnsaker som du foretrekker.

Velbekomme!