1. Hjem
  2. Juleforberedelser

Juleforberedelser

Jul og førjulstid blir ekstra hyggelig når vi samles med venner og familie. Vi ønsker deg mange hyggelige stunder, og håper du får unnagjort de obligatoriske gjøremålene uten for mye stress. Her har vi har samlet våre beste tips til årets juleforberedelser.

Den magiske førjulstiden!

Jul og førjulstid blir ekstra hyggelig når vi samles med venner og familie. Vi ønsker deg mange hyggelige stunder, og håper du får unnagjort de obligatoriske gjøremålene uten for mye stress. Bla i fanene og finn våre beste tips til årets juleforberedelser.

Adventstid

Fire uker før den magiske julen står for dør, får vi endelig lov til å ta frem adventspynt, sette på julemusikken og telle ned dagene til jul. Her har vi samlet adventsstjerner, adventsstaker og adventslysestaker, og håper du finner det du trenger for en koselig førjulstid.

Gå til adventstid

Julelys utendørs og inne

Julelys både ute og inne hører julen med. Lys opp den fine førjulstiden med fine, glitrende, små lys. Julelys med LED-pærer er en brannsikker og trygg løsning for både innvendig og utendørs bruk. Her har vi samlet de ulike julelysene utendørs, og våre fineste adventsstjerner og juletrelys.

Gå til årets julelys

Julepynt som skaper magi i hjemmet

Julepynt er tradisjon og samles gjerne opp over flere år – enten det er hjemmelaget, fått eller kjøpt. Her har vi samlet årets fineste julepynt til hjemmet fra kjente merkevarer som Medusa CopenhagenRosendahlHolmegaard og Kähler.

Se årets julepynt

Årets flotteste juletre

Juletre er julens midtpunkt enten du går for et kunstig juletre, eller et ekte. Her finner du våre kunstige juletrær i ulike størrelser, med og uten julelys – og flere av de kunstige juletrærne har vunnet best i test. Her har vi samlet våre vakreste juletrær og belysning til juletre.

Finn juletre og tilbehør

Juletrepynt for tradisjoner

I år som i fjor skal juletreet pyntes med glitter, julelys og juletreoppheng – noe gammelt, og noe nytt. Her har vi samlet det du trenger når du skal pynte stuas midtpunkt fra topp til tå. Juletrelystoppstjerne og nostalgisk, nordisk juletrepynt fra HolmegaardKähler og Rosendahl.

Gå til årets juletrepynt

Utstyret til årets julebakst

Julekaker og julebakst hører julen med. Å lykkes med julebaksten er ikke vanskelig. Her har vi samlet utstyr og inspirasjon som gir ekte bakeglede i førjulstiden.

Se tips og utstyr

Julebord

Julebord er synonymt med den store høytiden. Vi inviterer venner og familie til hyggelige sammenkomster. Her finner du alt du trenger for å dekke og pynte julebordet!

Få inspirasjon til årets julebord

Kjøkkenutstyret til julematen

Vi vil at du skal lykkes på kjøkkenet året rundt, og spesielt i julen. Vi har samlet våre beste tips og favorittprodukter slik at du kan lykkes med julematen.

Se her

Få det rent til jul

Lukten av et nyvasket hjem sammen med lukten av julebakst, appelsin og grantre setter julestemningen. Mange av oss stresser i julen og senker ikke skuldrene før huset både lukter og ser rent ut. Det finnes heldigvis mange produkter som gjør jobben lekende lett og fantastisk flott.

Få tipsene her

Julegaver til alle på ett sted

Gaver som varer

Det gir glede å glede andre. Og vi har julegaver som du ønsker å gi og julegaver du ønsker å få. For å gjøre gaveinnkjøpene enklere har vi har samlet våre beste julegavetips. Kjøp på nett og få gavene levert hjem, eller reserver og hent i din butikk.

Gå til vårt gaveunivers →