🌟Julestjerna🌟

Toppstjerne, julestjerne eller juletrestjerne – kjært barn mange navn. Uansett setter den prikken over i’en på juletreet.

Juletrestjerner og toppstjerner

Få treet til å skinne

Våre fineste juletrelys

Tradisjonelle juletrelys er fortsatt mest vanlig, men stadig flere velger lysslynge også til juletre. Vi anbefaler juletrelys med LED pærer. LED-pærer er ikke bare tryggere å bruke. De har også lavere energiforbruk som sparer både penger og miljø.

Se alle våre julelys

Trådløs og dimbar

Lumix LED juletrelys

Opplev den magiske effekten av elegant design, moderne funksjonalitet og suveren produktkvalitet!

Se utvalget fra Lumix

Juletrelys og lysslynger til juletre

Juletrepynt fra kjente designere og merkevarer

Klassisk og tradisjonsrik juletrepynt

Her har vi samlet sjarmerende, klassisk og nostalgisk juletrepynt fra kjente merkevarer.

Rosendahl

Juletrepynt av Karen Blixen

Kolleksjonen Karen Blixen Jul fra Rosendahl er også i år designet av Ole Kortzaus. Motivene er en kjærlighetserklæring til den tradisjonelle julen, og fremstår som små kunstverk med nøyaktige detaljer som fremhever det autentiske og naturlige. Opphengene er elegante, men enkle og vil passe inn i ethvert hjem. Du kan velge mellom forsølvet og forgyllet utgave. Eller begge!

Utvalgte Karen Blixen favoritter

Holmegaard Juleklokke 30 år!

Juletrepynt fra Ann-Sofi Romme

Ikke uten grunn har Holmegaards juletrepynt blitt kjære samleobjekter. Og helt spesielt er det i år – den ikoniske juleklokken fyller 30 år i år.

Siden 1993 har Ann-Sofi Romme designet motivene på den munnblåste julepyntkolleksjonen. Og i årets motiv, julekransen, har hun hentet elementer fra arkivet som binder tre tiår sammen. Julekransen består av en blomst fra julestjernen fra 2010, bladet fra en kristtorn fra 2016, misteltein fra 2018 og juletulipanen fra 2020.

Som alltid passer designet deg som elsker julens natursymbolikk – uansett om du holder en minimalistisk linje, eller setter mer pris på tradisjonell juletrepynt. Juletrepynten er laget av munnblåst glass og er unik, elegant og nostalgisk. Se også hvordan du kan dekke bordet med Holmegaard Jul.

Årets Ann-Sofi Romme kolleksjon

Hammershøi Jul

Hammershøi Jul

Kählers Hammershøi Jul er en forlengelse av den populære Hammershøi-serien designet av Hans-Christian Bauer til ære for Svend Hammershøi. Rikke Jacobsen står bak de nostalgiske motivene som henter inspirasjon fra den nordiske julen. Se mer av Hammershøi Jul serviset her.

Årets julekule Hammershøi Jul