Fleksible betalingsløsninger

Dine betalingsmuligheter hos Jernia

Vi tilbyr flere ulike betalingsmuligheter slik at du kan få det som passer best til deg, enten du handler i nettbutikken eller i butikken. Nedenfor har vi listet opp de ulike valgmulighetene du har for betaling, og våre samarbeidspartnere som sikrer en trygg betaling.

Betal nå

For deg som ønsker å betale med en gang

For deg som ønsker å betale med en gang har du flere betalingsmuligheter. Du kan enten bruke Vipps, Visa eller Mastercard. For Vippsbetalinger trenger du kun smarttelefon, mens med Visa eller Mastercard må du gjøre klart BankID på mobil eller kodebrikke i tillegg til kortnummer, utløpsdato og CSV-koden.

Utsett betalingen i 14 dager helt gratis

For deg som ønsker å utsette betalingen

Noen ganger kan det være behov for å utsette betalingen litt, da er det bra at Afterpay tilbyr en fakturaløsning som utsetter betalingen din i 14 dager helt gratis – hvis du overholder betalingsfristene. Du velger selv om du utsetter betalingen eller deler opp kjøpet i mindre månedsbeløp. Du har også mulighet for å utsette betalingen i vår Jernia-butikker. Da benyttes tjenesten ExpressBank.

Les om vilkårene til Afterpay for nettbutikk →
Les om vilkårene for Expressbank i fysisk butikk →

For bedrifter

For deg som vil ha faktura til bedrifter

Skal du gjøre et innkjøp for bedriften du jobber i og ønsker en faktura? Da kan fakturaløsningen til Afterpay være en god løsning slik at du slipper å legge ut med privatkortet. Velg Afterpay som betalingsmulighet i utsjekken og deretter foretak som alternativ.

MERK! Påse at leveringsadressen må samsvare eksakt med bedriftsadressen for at transaksjonen skal gå igjennom. Dette er for å sikre trygg betaling og forhindre svindel. Vi har dessverre ingen bedriftskonto-muligheter på nåværende tidspunkt, men vi arbeider med å få en slik løsning i fremtiden.

Les om vilkårene til Afterpay for nettbutikk →

 

Reserver på nett, betal i butikk

For deg som ønsker å betale i butikk

Dersom du kun ønsker å reservere varen din slik at du er sikker på å få den, kan du bruke vår Klikk og hent-løsning. Da reserverer du varen og betaler når du ankommer i butikken uten ekstra kostnader.

For deg som ønsker å benytte gavekort

Dersom du har et gavekort du ønsker å betale med kan du enkelt benytte dette både i nettbutikk og i våre fysiske Jernia-butikker. Skal du bruke gavekortet i nettbutikken fyller du inn gavekort-nummeret under adressefeltet før du går til betaling. Da trekkes ønsket beløp fra totalsummen.

Usikker på hvor mye du har igjen på gavekortet?

Gå til gavekortsiden →