STØVSUGER TRÅDLØS MED FLEX-TEK
STØVSUGER TRÅDLØS MED FLEX-TEK
STØVSUGER TRÅDLØS MED FLEX-TEK
STØVSUGER TRÅDLØS MED FLEX-TEK
STØVSUGER TRÅDLØS MED FLEX-TEK
STØVSUGER TRÅDLØS MED FLEX-TEK
STØVSUGER TRÅDLØS MED FLEX-TEK
Logo for OBH NORDICA

OBH NORDICA STØVSUGER TRÅDLØS MED FLEX-FUNKSJON OG TILBEHØR FOR DYREHÅR

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Den trådløse støvsugeren X-Force 8.60 Animal er en del av X-Force-serien vår, og er beregnet på dyreeieren som må kunne rengjøre raskt og ofte. X-Force-serien revolusjonerer den moderne måten å gjøre rent på. Med dette ultimate rengjøringsredskapet kan du både ta storrengjøring i hele boligen, og raskt og enkelt fjerne alle typer smuss på alle steder i hjemmet samt rengjøre sofaen for dyrehår. 

Støvsugeren har X-Force-seriens unike funksjoner, blant annet Flex-teknologi, Stop-and-Go-funksjon og LED-belysning i munnstykket. Takket være den unike Flex-teknologien kommer du til under bord og sofaer uten å måtte krype på gulvet – du slipper å bøye deg fordi støvsugerrøret gjør jobben for deg! Stop-and-Go-funksjonen sikrer at den nedre støvsugerdelen med rør og munnstykke står stødig oppreist av seg selv. Dette er praktisk når du vil ta av håndstøvsugeren raskt for å støvsuge andre overflater enn gulvet – for eksempel for å fjerne dyrehår fra tepper eller møbler. X-Force 8.60 Animal har et motordrevet hovedmunnstykke som enkelt og effektivt kommer til på alle overflater, takket være 180-graders svingradius og LED-belysning. Munnstykket gjør at du alltid kommer til og ser støvet på mørke steder, uten å måtte flytte møbler eller andre gjenstander.

X-Force 8.60 Animal har to forskjellige rengjøringsinnstillinger – Standard og Boost. Boost gir en sterkere sugekraft for alle mulige hverdagssituasjoner og behov. Det følger også med tre forskjellige munnstykker – miniturbobørste for mindre overflater og dyrehår, møbelmunnstykke og fugemunnstykke – for mer fleksibilitet. Med miniturbobørsten kommer du til på mindre overflater og blir effektivt kvitt dyrehår på møbler, slik at du kan nyte tiden du tilbringer med kjæledyrene dine uten å måtte bekymre deg for møblene.

Den trådløse støvsugeren er veldig enkel å ta frem og sette tilbake, ettersom X-Force 8.60 Animal praktisk talt ikke tar stort mer plass enn en feiekost med feiebrett. For deg som vil ha en stabil støvsuger som er allsidig og fleksibel uten at det går på bekostning av styrken, er X-Force 8.60 Animal et utmerket alternativ med den kraftige motoren på 180 watt. Du får en effektiv batteritid på opptil 45 minutter når du bruker håndstøvsugeren og 27 minutter med motordrevet munnstykke.

Fordi X-Force 8.60 Animal er så fleksibel i bruk, trenger ikke lenger et rotete hjem å bety det samme som at det er fylt med støv eller hår – med nye X-Force 8.60 Animal er det alltid lett å støvsuge. Det er ikke lenger nødvendig å ta bort alle tingene dine for å fjerne smuss eller dyrehår. Dagens moderne rengjøringsteknologi har tatt hensyn til det moderne hjemmets behov for en fleksibel og allsidig støvsuger, og deretter utviklet en passende teknologien. Nå slipper du å slepe rundt på en stor og uhåndterlig støvsuger, holde styr på ledningen eller tenke på belysningen. Med denne støvsugerens unike kombinasjon av Flex-teknologi, Stop-and-Go, LED-belysning og håndtering av dyrehår, har vi klart å lage en støvsuger som tilpasser seg etter deg, kjæledyret ditt og hjemmet deres.

Prøv hjemme i 100 dager – prøv støvsugeren hjemme i 100 dager. Hvis den ikke lever opp til forventningene dine kan du sende den i retur og få pengene tilbake. Betingelser og informasjon på OBH Nordica sine hjemmesider. 

Vurderinger og omtaler