-43%
STEKEPANNE 24CM SVART
STEKEPANNE 24CM SVART
STEKEPANNE 24CM SVART
STEKEPANNE 24CM SVART
Logo for GREENPAN

GREENPAN STEKEPANNE 24CM SVART GREENPAN

Medlemstilbud
Bra
Bedre
Best
0 av 5

Keramisk non-stick belegg

Tåler bruk av metallredskaper

Laget av 100% resirkulert aluminium

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Stekepanne Evolution 24 cm fra GreenPan. GreenPan Evolution kombinerer smart teknologi med et sofistikert utseende og følelse. Laget med materialer av førsteklasses kvalitet for ekstra holdbarhet og profesjonelle resultater. Stekepannens elegante og moderne design har et unikt håndtak i børstet, rustfritt stål med etsede detaljer. 

Evolution-kolleksjonens unike kroppsdesign gir opptil 25% mer plass til å lage maten din. Hver del har Thermolon Infinity Pro-belegg, et banebrytende keramisk non-stick-belegg med flere diamantinfunderte lag som gir fantastisk ytelse, utmerket varmeoverføring og ekstrem holdbarhet. Belegget er 3 ganger mer holdbart enn tradisjonelle belegg og er trygt for metallredskaper. Den ripebestandige, hardanodiserte kroppen og håndtaket i rustfritt stål holder denne samlingen også spenstig på utsiden. 

På toppen av det trenger du ikke bekymre deg for det økologiske fotavtrykket ditt, siden det er et ekstremt bærekraftig produkt! Evolution-serien er et Cradle to Cradle Certified® bronseprodukt. Den er laget av 100 % resirkulert aluminium og håndtaket er lett å ta av slik at du kan resirkulere det når det har nådd slutten av levetiden!

Vurderinger og omtaler