SAUTÉPANNE 28CM M/LO CTX
SAUTÉPANNE 28CM M/LO CTX
SAUTÉPANNE 28CM M/LO CTX
SAUTÉPANNE 28CM M/LO CTX
SAUTÉPANNE 28CM M/LO CTX
Logo for SCANPAN

SCANPAN SAUTÉPANNE CTX 28CM M/LOKK

Bra
Bedre
Best
0 av 5

Kan brukes i stekeovn opptil 250°C

Stratanium® non-stick-overflate tåler metallredskaper

Til alle koketopper, inkludert induksjon

Optimal varmefordeling for jevnt stekeresultat

Produsert i Danmark

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 3 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Traktørpanne 28 cm med lokk fra Scanpan. Elegant og funksjonell traktørpanne som gir deg muligheten til å lage raske og smakfulle retter. Pannen er laget av aluminium og stål, og det minimalistiske designet gjør at pannen ser flott ut på kjøkkenet ditt. Håndtaket i rustfritt stål gir et sikkert grep og holder seg kjølig under bruk. 

Traktørpannen er utstyrt med vårt solide og rengjøringsvennlige nonstick-belegg, som gir maksimal holdbarhet og gjør matlagingen til en lek. Pannen kan brukes på alle typer komfyrer, inkludert induksjon.

Traktørpannen tåler oppvaskmaskin, men for å sikre en lang levetid for nonstick-belegget, anbefaler vi å rengjøre pannen med oppvaskmiddel og unngå rask oppvarming og nedkjøling. Med en ildfast temperatur på opptil 250°C kan du lage maten din på høy varme uten å bekymre deg for at pannen skal skades.

Traktørpannen leveres med et lokk, slik at du kan holde fuktigheten inne og få til en enda mer smakfull matopplevelse. Vår traktørpanne vil være det perfekte tillegget til kjøkkenet ditt, og den vil hjelpe deg med å lage smakfulle retter på en enkel måte!

Bunndiameter 20,5 cm. 

Vurderinger og omtaler