BORDSKÅNER TRIANGLES CHARDONNA
Logo for ZONE DENMARK

ZONE DENMARK BORDSKÅNER TRIANGLES CHARDONNAY

  0 av 5

  Dekorativt design

  Kan vaskes i oppvaskmaskin

  Tåler oppvaskmaskin

  Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

  Nettlager Utsolgt


  Logg inn for å legge i ønskeliste

  Produktdetaljer

  Bordskåner Triangles Chardonna fra Zone Denmark. De grafisk dekorative bordskånerne i silikon som tar borddekking til nye høyder! Disse bordskånerne er så vakre at du nesten vil ønske å vise dem frem. Og bordskånerne tåler temperaturer opptil 250°C så de er perfekte til å beskytte bordet ditt mot varme gryter og panner.

  Med Triangles kan du legge en kreativ og morsom touch til borddekkingen din. Designertrioen VE2 har skapt et utvalg av spennende farger som vil lyse opp bordet ditt og legge til en ny dimensjon til måltidet ditt. Du kan legge ut Triangles i hele bordets lengde, eller blande og matche fargene for å skape en vakker og unik borddekning.

  Selv om disse bordskånerne er vakre å se på, er de også veldig praktiske. De kan vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør rengjøringen til en lek. Så uansett om du er en matlaging-entusiast eller bare ønsker å gjøre måltidene dine litt mer spesielle, er Triangles bordskånerne et flott tillegg til kjøkkenet ditt. Gjør borddekkingen til en kunst med Triangles!

  Vurderinger og omtaler