-53%
SKJÆREBRETT FISKEBEIN MEDIUM

TEAKHAUS FISKEBEINS SKJÆREBRETT 36X26X2,5CM FSC TEAK

Medlemstilbud
0 av 5

Svært slitesterkt og holdbart materiale

Elegant og praktisk til alle matlagingsbehov

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Skjærebrett fiskebeinsmønster medium fra TeakHaus. Produsert i 100% FSC-godkjent teak. Hvert produkt er unikt med sitt naturlige fargespill og nyanseforskjeller. Ingen plater er like og treet vil etter hvert patinere og endre karakter. På den ene siden har skjærebrettet bloskant som gjør den perfekt for alle typer skjæring og kutting. Snur du om skjærebrettet kan du bruke det som serveringsbrett til for eksempel frokost eller kjølige drinker. I tillegg har brettet håndtak så det er lett å flytte rundt. 

Teaktre er annerkjent over hele verden som et av de mest holdbare og vakreste typen hardtre. I naturen er teaktre svært slitesterkt og motstandsdyktig mot insekter, fuktighet og soppangrep. Teak sitt høye oljeinnhold og fuktmotstand, samt sin naturlige skjønnhet gjør det til et ypperlig materiale for skjærebrett, da det er svært holdbart og skånsomt for knivene dine. 

FSC®-merket treverk: Skjærebrettet er produsert i 100 % sertifisert teak fra Teakhaus egne plantasjer. FSC-sertifiseringen er en garanti for at ingen avskoging finner sted, at dyr og planteliv er beskyttet, og at menneskene som jobber i skogen er opplært, har skikkelige lønnsbetingelser og sikkerhetsutstyr.

Vedlikehold: skjærebrettet tåler ikke oppvaskmaskin og må rengjøres og vaskes for hånd, derretter tørkes grundig. Det anbefales at du unngår at brettet blir gjennomvått. For å hindre at treet tørker ut kan du smøre det jevnlig med olivenolje.

Vurderinger og omtaler